20
Eвтината тарифа на струјата останува

Eвтината тарифа на струјата останува

пред 4 месеци - Денар - Економија

Во врска со информациите дека со предлог-законот за енергетика евтината тарифа за граѓаните ќе биде укината, Министерството...

Министерство за економија Останува евтината тарифа на струја за граѓаните

Министерство за економија: Останува евтината тарифа на струја за граѓаните

пред 4 месеци - Прес 24 - Економија

Со новото законско решение нема да се укине евтината тарифа на струјата, туку таа е гарантирана како минимум услов во процесот на либерализација на пазарот на електрична енергија.

Евтината тарифа останува за граѓаните

Евтината тарифа останува за граѓаните

пред 4 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Во врска со информациите дека со предлог законот за енергетика евтината тарифа за граѓаните ќе биде укината, Министерството...

Министерство за економија Останува евтината тарифа на струјата

Министерство за економија: Останува евтината тарифа на струјата

пред 4 месеци - Вечер - Економија

Во врска со информациите дека со предлог-законот за енергетика евтината тарифа за граѓаните ќе биде укината, Министерството...

Министерство за економија Останува евтината тарифа на струјата

Министерство за економија: Останува евтината тарифа на струјата

пред 4 месеци - Макфакс - Економија

Во врска со информациите дека со предлог-законот за енергетика евтината тарифа за граѓаните ќе биде укината, Министерството...

Останува евтината тарифа за граѓаните

Останува евтината тарифа за граѓаните

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Ова го соопшти Министерството за економија во врска со информациите дека со Предлог-законот за енергетика евтината тарифа за граѓаните ќе биде укината.

Министерството за економија Евтината тарифа останува за граѓаните

Министерството за економија: Евтината тарифа останува за граѓаните

пред 4 месеци - +Инфо - Економија

Во врска со информациите дека со предлог законот за енергетика евтината тарифа за граѓаните ќе биде укината, Министерството...

Останува евтината тарифа за граѓаните

Останува евтината тарифа за граѓаните

пред 4 месеци - 24 вести - Економија

Со новото законско решение нема да се укине евтината тарифа на струјата, туку таа е гарантирана како минимум услов во процесот на либерализација на пазарот на електрична енергија.

Министерство за економија Евтината тарифа останува за граѓаните

Министерство за економија: Евтината тарифа останува за граѓаните

пред 4 месеци - A1on - Економија

Министерството за економија ја информира јавноста дека со предлог законот за енергетика евтината тарифа е гарантирана како...

Евтината тарифа на струјата нема да се укине

Евтината тарифа на струјата нема да се укине

пред 4 месеци - Нова ТВ - Македонија

Со новото законско решение нема да се укине евтината тарифа на струјата, туку таа е гарантирана како минимум услов во процесот на либерализација на пазарот на електрична енергија.

ЕВТИНА СТРУЈА ВЕЌЕ НЕМА ДА ИМА Евтин изборен трик на Заев и Анѓушев ЕЛЕМ троши пари на скапи ручеци

ЕВТИНА СТРУЈА ВЕЌЕ НЕМА ДА ИМА: Евтин изборен трик на Заев и Анѓушев, ЕЛЕМ троши пари на скапи ручеци!

пред 4 месеци - Infomax - Македонија

Кога домаќинствата ќе излезат на слободниот пазар кон крајот на следната година, евтината тарифа на струјата нема да постои, барем не во оваа форма.

Министерство за економија Останува евтината тарифа на струјата

Министерство за економија: Останува евтината тарифа на струјата

пред 4 месеци - Кајгана - Македонија

Во врска со информациите дека со предлог-законот за енергетика евтината тарифа за граѓаните ќе биде укината, Министерството...

Kурир ЕВТИН ТРИК НА СДСМ Изборите поминаа власта ја укинува евтината струја

Kурир:ЕВТИН ТРИК НА СДСМ: Изборите поминаа, власта ја укинува евтината струја

пред 4 месеци - Економски - Економија

Кога домаќинствата ќе излезат на слободниот пазар кон крајот на следната година, евтината тарифа на струјата нема да постои, барем не во оваа форма.

ЕВТИН ТРИК НА СДСМ Изборите поминаа власта ја укинува евтината струја

ЕВТИН ТРИК НА СДСМ: Изборите поминаа, власта ја укинува евтината струја

пред 4 месеци - Курир - Македонија

Кога домаќинствата ќе излезат на слободниот пазар кон крајот на следната година, евтината тарифа на струјата нема да постои, барем не во оваа форма.

Според новиот Закон за енергетика Општините сами ќе ги градат цевките за гас до секој дом

Според новиот Закон за енергетика: Општините сами ќе ги градат цевките за гас до секој дом

пред 4 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Според новиот Закон за енергетика кој е во владина процедура, централната власт ќе го гради само примарниот гасовод и нема да биде надлежна за гасификационата мрежа во општините.

Анѓушев Предлог законот за енергетика е во прилог на македонските граѓани

Анѓушев: Предлог-законот за енергетика е во прилог на македонските граѓани

пред 4 месеци - Денар - Економија

Заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев, министерот за економија, Крешник Бектеши, и...

ЕВТИН ТРИК НА СДСМ Изборите поминаа власта ја укинува евтината струја

ЕВТИН ТРИК НА СДСМ: Изборите поминаа, власта ја укинува евтината струја

пред 4 месеци - Лидер - Без катеторија

Кога домаќинствата ќе излезат на слободниот пазар кон крајот на следната година, евтината тарифа на струјата нема да постои, барем не во оваа форма.

Предлог Законот за енергетика во прилог на македонските граѓани

Предлог Законот за енергетика во прилог на македонските граѓани

пред 4 месеци - Бриф - Економија

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев, министерот за економија м-р Крешник Бектеши...

НЕМА ПОВЕЌЕ ЖИВОТ  Владата ја укинува ефтината тарифа на струјата

НЕМА ПОВЕЌЕ „ЖИВОТ“: Владата ја укинува ефтината тарифа на струјата?

пред 4 месеци - Infomax - Македонија

Се укинува евтината тарифа на струјата?!- ова е прашањето на кое граѓаните бараат одговор. Кога домаќинствата, односно граѓаните ќе ја купуваат струјата на слободниот пазар, евтината тарифа нема да постои, барем не во оваа форма.

Законот за енергетика добар за граѓаните

Законот за енергетика добар за граѓаните?!

пред 4 месеци - Телма - Економија

Новиот закон за енергетика ќе ја врати Македонија на европскиот енергетски колосек, со него вели Владата ќе се стави крај...

Евтина струја ќе има до крајот на годината  а потоа

Евтина струја ќе има до крајот на годината – а потоа …

пред 4 месеци - MK News - Македонија

Евтината тарифа на струјата во сегашниот облик нема да постои. Дали и во кој термин домаќинствата ќе имаат евтина струја...

Владата си игра со граѓаните Се укинува евтината тарифа на струјата

Владата си игра со граѓаните: Се укинува евтината тарифа на струјата?!

пред 4 месеци - Курир - Македонија

Се укинува евтината тарифа на струјата?!- ова е прашањето на кое граѓаните бараат одговор. Кога домаќинствата, односно граѓаните ќе ја купуваат струјата на слободниот пазар, евтината тарифа нема да постои, барем не во оваа форма.

Авто нацрт

Авто нацрт

пред 4 месеци - Курир - Македонија

Се укинува евтината тарифа на струјата?!- ова е прашањето на кое граѓаните бараат одговор. Кога домаќинствата, односно граѓаните ќе ја купуваат струјата на слободниот пазар, евтината тарифа нема да постои, барем не во оваа форма.

Евтина струја ќе има до крајот на годината  потоа повеќе компании ќе нудат различни пакети со различни цени

Евтина струја ќе има до крајот на годината - потоа повеќе компании ќе нудат различни пакети со различни цени

пред 4 месеци - Сител - Економија

Embedded video for Евтина струја ќе има до крајот на годината - потоа повеќе компании ќе нудат различни пакети со различни цени Евтината тарифа на струјата во сегашниот облик нема  да постои.

Евтината струја под знак прашање од 2019

Евтината струја под знак прашање од 2019

пред 4 месеци - Телма - Економија

Новиот закон за енергетика, ќе ја стави под знак прашање евтината струја. Моделот воведен во октомври годинава со сигурност...

Со новиот закон ќе се менува моделот за евтина тарифа

Со новиот закон ќе се менува моделот за евтина тарифа

пред 4 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Новиот закон за енергетика ќе биде поефикасен и насочен кон потрошувачите, а по неговото донесување Македонија ќе треба да...

Евтината тарифа уште една година потоа повеќе оператори и различни пакети како кај мобилните оператори

Евтината тарифа уште една година, потоа повеќе оператори и различни пакети, како кај мобилните оператори

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Новиот закон за енергетика предвидува повеќе измени во начинот на кој граѓаните добиваат електрична енергија во своите домови.

Евтината тарифа на струјата  евтин трик со краток рок

Евтината тарифа на струјата - евтин трик со краток рок

пред 4 месеци - Алфа - Економија

Кога домаќинствата ќе излезат на слободниот пазар кон крајот на следната година, евтината тарифа на струјата нема да постои, барем не во оваа форма.

Ќе се менува моделот за евтина тарифа

Ќе се менува моделот за евтина тарифа

пред 4 месеци - 24 вести - Економија

Моделот за евтината тарифа на струја нема да важи по либерализацијата на пазарот на електрична енергија. Со новиот закон секој снабдувач ќе си понуди свој пакет.

Анѓушев Предлог  законот за енергетика е во прилог на македонските граѓани

Анѓушев: Предлог – законот за енергетика е во прилог на македонските граѓани

пред 4 месеци - Вечер - Економија

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев, министерот за економија, Крешник Бектеши и...

Времеплов
x