20
МВР ќе ги вози најскапите шкоди во светот каде завршија милион евра

МВР ќе ги вози најскапите шкоди во светот- каде завршија милион евра?

пред 4 месеци - Курир - Македонија

Амбасадорот на Чешката во Македонија, Мирослав Томан денеска му ја предаде донацијата на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во вредност од околу милион евра.

НАЈСКАПИТЕ ШКОДИ НА СВЕТОТ МВР ќе ги вози најскапите шкоди во светот каде завршија милион евра

НАЈСКАПИТЕ „ШКОДИ“ НА СВЕТОТ: МВР ќе ги вози најскапите шкоди во светот- каде завршија милион евра?

пред 4 месеци - Infomax - Македонија

Амбасадорот на Чешката во Македонија, Мирослав Томан денеска му ја предаде донацијата на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во вредност од околу милион евра.

МВР ќе ги вози најскапите шкоди во светот каде завршија милион евра

МВР ќе ги вози најскапите шкоди во светот- каде завршија милион евра?

пред 4 месеци - Пулс 24 - Македонија

Амбасадорот на Чешката во Македонија, Мирослав Томан денеска му ја предаде донацијата на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во вредност од околу милион евра.

Чешки подарок од милион евра за МВР  45 Шкоди за полицијата

Чешки подарок од милион евра за МВР - 45 Шкоди за полицијата

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Aмбасадорот на Република Чешка Н.Е. Мирослав Томан денеска на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски му ја предаде донацијата од 45 возила од марката „Шкода" во вредност од околу милион евра.

Чешки подарок од милион евра за МВР  45 Шкоди за полицијата

Чешки подарок од милион евра за МВР - 45 Шкоди за полицијата

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Aмбасадорот на Република Чешка Н.Е. Мирослав Томан денеска на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски му ја предаде донацијата од 45 возила од марката „Шкода" во вредност од околу милион евра.

Чешка донираше 45 возила за МВР

Чешка донираше 45 возила за МВР

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Чешка донираше 45 возила за МВР

Нови 45 возила за македонската полиција во вредност од околу милион евра

Нови 45 возила за македонската полиција во вредност од околу милион евра

пред 4 месеци - 24 вести - Економија

Амбасадорот на Република Чешка Мирослав Томан денеска на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски му ја предаде донацијата од 45 возила од марката „Шкода“ во вредност од околу милион евра.

МВР доби 45 шкоди како донација од Чешка

МВР доби 45 „шкоди“ како донација од Чешка

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Амбасадорот на Република Чешка, Мирослав Томан, денеска на министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, му ја предаде донацијата од 45 возила од марката „шкода“ во вредност од околу милион евра.

МВР доби 45 шкоди како донација од Чешка

МВР доби 45 „шкоди“ како донација од Чешка

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Амбасадорот на Република Чешка, Мирослав Томан, денеска на министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, му ја предаде донацијата од 45 возила од марката „шкода“ во вредност од околу милион евра.

Чешка ѝ донира 45 возила на полицијата

Чешка ѝ донира 45 возила на полицијата

пред 4 месеци - МТВ 1 - Македонија

За контрола на јужната граница, Чешката Република ѝ подари на македонската полиција 45 возила вредни речиси милион евра. Досега во обезбедувањето на границата учествувале 534 чешки полициски службеници.

МВР доби 45 шкоди од Чешка

МВР доби 45 „шкоди“ од Чешка

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Во Министерството за внатрешни работи денеска беше предадена чешката донација од 45 возила марка „Шкода“, вредна околу милион евра.

Полицијата се поднови со 45 нови шкоди

Полицијата се поднови со 45 нови „шкоди“

пред 4 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Амбасадорот на Република Чешка Н.Е. Мирослав Томан денеска на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски му ја предаде донацијата од 45 возила од марката „Шкода“ во вредност од околу милион евра.

Чешка донација за МВР

Чешка донација за МВР

пред 4 месеци - Денар - Економија

Амбасадорот на Република Чешка, Мирослав Томан, денеска на министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, му ја предаде донацијата од 45 возила од марката „шкода“ во вредност од околу милион евра.

Чешка на македонската полиција и донираше 45 возила

Чешка на македонската полиција и донираше 45 возила

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Автомобилите вредат околу еден милион евра. дел од нив ќе се користат за граничната полиција.

МВР доби 45 шкоди како донација од Чешка

МВР доби 45 „шкоди“ како донација од Чешка

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Амбасадорот на Република Чешка, Мирослав Томан, денеска на министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, му ја предаде донацијата од 45 возила од марката „шкода“ во вредност од околу милион евра.

Нови 45 возила за македонската полиција во вредност од околу милион евра

Нови 45 возила за македонската полиција во вредност од околу милион евра

пред 4 месеци - Бриф - Македонија

Амбасадорот на Република Чешка Н.Е. Мирослав Томан денеска на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски му ја предаде донацијата од 45 возила од марката „Шкода“ во вредност од околу милион евра.

МВР доби 45 шкоди од Чешка

МВР доби 45 „шкоди“ од Чешка

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

Во Министерството за внатрешни работи денеска беше предадена чешката донација од 45 возила марка „Шкода“, вредна околу милион евра.

Полицијата доби 45 нови шкоди  вредни еден милион евра  донација од Чешка

Полицијата доби 45 нови „шкоди“, вредни еден милион евра – донација од Чешка

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Амбасадорот на Република Чешка Н.Е. Мирослав Томан денеска на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски му ја предаде донацијата од 45 возила од марката „Шкода“ во вредност од околу милион евра.

Чешка донација за МВР во вредност од еден милион евра

Чешка донација за МВР во вредност од еден милион евра

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

Чешкиот амбасадор во земјава Мирослав Томан денеска на министерството за внатрешни работи ќе му врачи донација на чешка од 45 возила „шкода октавија“, во вредност од еден милион евра.

Чешка донација за МВР во вредност од еден милион евра

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

На свеченото врачување на донацијата ќе присуствува министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. /МИА

Чешка донација за МВР во вредност од еден милион евра

Чешка донација за МВР во вредност од еден милион евра

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Чешкиот амбасадор во земјава Мирослав Томан денеска на Министерството за внатрешни работи ќе му врачи донација на Чешка од 45 возила „шкода октавија“, во вредност од еден милион евра.

Времеплов
x