20
Груевски Кандидатите за лидер на ВМРО ДПМНЕ да не користат закани и уцени

Груевски: Кандидатите за лидер на ВМРО-ДПМНЕ да не користат закани и уцени

пред 4 месеци - +Инфо - Македонија

Кандидатите за претседател на ВМРО-ДПМНЕ во процесот на собирање потписи да не користат никакви форми на притисок, заплашување, закани, уцени, измами и изнудување, повика денеска лидерот на партијата Никола Груевски преку својата Фејсбук страна.

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО ДПМНЕ

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО- ДПМНЕ

пред 4 месеци - Пулс 24 - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО ДПМНЕ

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - MK News - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Мицковки собрал потписи за кандидатура на конгресот на ВМРО дел од ветераните го поддржуваат да биде нов лидер

Мицковки собрал потписи за кандидатура на конгресот на ВМРО,дел од ветераните го поддржуваат да биде нов лидер

пред 4 месеци - Прес 24 - Македонија

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ ги собрал потребните потписи за кандидатура за нов партиски лидер на претстојниот конрес...

Груевски Не сум овластил никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

Груевски: Не сум овластил никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата кој ќе се избира следниот викенд на вонреден Конгрес.

Мицковки собрал потписи за кандидатура на конгресот на ВМРО  дали тој ќе биде новиот лидер

Мицковки собрал потписи за кандидатура на конгресот на ВМРО - дали тој ќе биде новиот лидер?

пред 4 месеци - Прес 24 - Македонија

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ ги собрал потребните потписи за кандидатура за нов партиски лидер на претстојниот конрес...

Груевски Не сум овластил никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

Груевски: Не сум овластил никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата кој ќе се избира следниот викенд на вонреден Конгрес.

Груевски Демократија и фер борба  го избираме идниот премиер на Македонија

Груевски: Демократија и фер борба – го избираме идниот премиер на Македонија

пред 4 месеци - Алфа - Македонија

Да избереме нов претседател на ВМРО-ДПМНЕ во фер и демократски натпревар, мирно и достоинствено. Никој не може да го користи...

Филип T Петровски Невиден притисок и закани врз делегатите пред Конгресот на ВМРО ДПМНЕ

Филип T. Петровски: Невиден притисок и закани врз делегатите пред Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - +Инфо - Македонија

Филип T. Петровски, единствениот кандидат за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, кој отворено рече дека ќе влезе во битката за лидерската...

Груевски испрати предупредување до кандидатите за негов наследник

Груевски испрати предупредување до кандидатите за негов наследник

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Досегашниот лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски преку својот Фејсбук профил упати повик до делегатите, потенцијалните кандидати за претседател на партијата и нивните соработници.

Груевски Не сум овластил никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

Груевски: Не сум овластил никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата кој ќе се избира следниот викенд на вонреден Конгрес.

Филип Петровски Невиден притисок и закани врз делегатите пред Конгресот на ВМРО ДПМНЕ

Филип Петровски: Невиден притисок и закани врз делегатите пред Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - +Инфо - Македонија

Филип Петровски, единствениот кандидат за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, кој отворено рече дека ќе влезе во битката за лидерската...

Груевски со ново писмо до членството

Груевски со ново писмо до членството

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Долгогодишниот партиски челник ги повикува кандидатите на коректна битка , фер натпревар. Во неколку точки, Груевски пишува...

ГРУЕВСКИ СО ПОРАКА ДО КАНДИДАТИТЕ Никој не смее да го употребува моето име со цел собирање на потписи од делегати

ГРУЕВСКИ СО ПОРАКА ДО КАНДИДАТИТЕ: Никој не смее да го употребува моето име со цел собирање на потписи од делегати!

пред 4 месеци - Infomax - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Груевски до кандитатите лидери на ВМРО ДПМНЕ Не фаворизирам никој

Груевски до кандитатите лидери на ВМРО-ДПМНЕ: Не фаворизирам никој

пред 4 месеци - Нова ТВ - Македонија

Никола Груевски, кој е лидер во оставка на ВМРО-ДПМНЕ, преку својот Фејсбук профил, на потенцијалните кандидати за негов наследник во партијата им испрати порака.

Груевски со порака до кандидатите за нов лидер: Доколку го злоупотребуват моето име станува збор за лажно преставување

пред 4 месеци - ТВ Нова - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Ова е пораката на Груевски до кандидатите за негов наследник

Ова е пораката на Груевски до кандидатите за негов наследник

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Ова е пораката на Груевски до кандидатите за негов наследник

Ова е пораката на Груевски до кандидатите за негов наследник

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО ДПМНЕ

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО ДПМНЕ

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО ДПМНЕ

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - Курир - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Груевски со пораки до кандидатите за нов лидер на ВМРО ДПМНЕ

Груевски со пораки до кандидатите за нов лидер на ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - Прес 24 - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Филип Петровски за Плусинфо Невиден притисок и закани врз делегатите пред Конгресот на ВМРО ДПМНЕ

Филип Петровски за Плусинфо: Невиден притисок и закани врз делегатите пред Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Филип T. Петровски, единствениот кандидат за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, кој отворено рече дека ќе влезе во битката за лидерската...

Груевски Не овластив никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

Груевски: Не овластив никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

пред 4 месеци - Кајгана - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата кој ќе се избира следниот викенд на вонреден Конгрес.

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО ДПМНЕ

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - Лидер - Без катеторија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Времеплов
x