20
Што се случува во Скопје  за една недела 71 сообраќајка повредени 36 лица

Што се случува во Скопје - за една недела 71 сообраќајка, повредени 36 лица

пред 4 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Во текот на изминатите седум дена на подрачјето на Скопје, Одделението за увид на сообраќајни незгоди изврши увид на вкупно 71 сообраќајна незгода.

За една недела 71 сообраќајка во Скопје

За една недела 71 сообраќајка во Скопје

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Во текот на изминатите седум дена на подрачјето на Скопје, Одделението за увид на сообраќајни незгоди изврши увид на вкупно 71 сообраќајна незгода.

За една недела 71 сообраќајка во Скопје

За една недела 71 сообраќајка во Скопје

пред 4 месеци - Вечер - Скопје

Во текот на изминатите седум дена на подрачјето на Скопје, Одделението за увид на сообраќајни незгоди изврши увид на вкупно 71 сообраќајна незгода.

Хаос на улиците  над 70 сообраќајки се случиле во Скопје

Хаос на улиците - над 70 сообраќајки се случиле во Скопје

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Во текот на изминатите седум дена на подрачјето на Скопје, Одделението за увид на сообраќајни незгоди изврши увид на вкупно 71 сообраќајна незгода.

Повредени 13 лица 15 сообраќајки вчера во Скопје

Повредени 13 лица, 15 сообраќајки вчера во Скопје

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Тринаесет лица биле повредени во осум од вкупно 15 сообраќајки регистрирани во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на СВР Скопје.

Вчера во Скопје 12 сообраќајни незгоди

Вчера во Скопје 12 сообраќајни незгоди

пред 4 месеци - Курир - Македонија

Четири лица биле полесно повредени во две од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Повредени четири лица 12 сообраќајки вчера во Скопје

Повредени четири лица, 12 сообраќајки вчера во Скопје

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Четири лица биле полесно повредени во две од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Тринаесет лица се повредени вчера во Скопје

Тринаесет лица се повредени вчера во Скопје

пред 4 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Тринаесет лица биле повредени во осум од вкупно 15 сообраќајки регистрирани во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на СВР Скопје.

За една недела во Скопје 71 сообраќајка повредени 36 лица

За една недела во Скопје 71 сообраќајка, повредени 36 лица

пред 4 месеци - Курир - Хроника

Во текот на изминатите седум дена на подрачјето на Скопје, Одделението за увид на сообраќајни незгоди изврши увид на вкупно 71 сообраќајна незгода.

Четири лица се повредени во текот на вчерашниот ден во Скопје

Четири лица се повредени во текот на вчерашниот ден во Скопје

пред 4 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Четири лица биле полесно повредени во две од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Во Скопје неделава  71 сообраќајка

Во Скопје неделава – 71 сообраќајка

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Во текот на изминатите седум дена на подрачјето на Скопје, Одделението за увид на сообраќајни незгоди изврши увид на вкупно 71 сообраќајна незгода.

Повредени 13 лица 15 сообраќајки вчера во Скопје

Повредени 13 лица, 15 сообраќајки вчера во Скопје

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Од МВР информираат дека вчера сообраќајната полиција открила и санкционирала поголем број прекршоци. Деветнаесет возачи се...

Повредени четири лица 12 сообраќајки вчера во Скопје

Повредени четири лица, 12 сообраќајки вчера во Скопје

пред 4 месеци - +Инфо - Скопје

Четири лица биле полесно повредени во две од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Повредени 13 лица 15 сообраќајки вчера во Скопје

Повредени 13 лица, 15 сообраќајки вчера во Скопје

пред 4 месеци - +Инфо - Скопје

Тринаесет лица биле повредени во осум од вкупно 15 сообраќајки регистрирани во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на СВР Скопје.

Летаат казни и за пешаците  полицијата не простува за овие прекршоци

Летаат казни и за пешаците - полицијата не простува за овие прекршоци

пред 4 месеци - Прес 24 - Скопје

Четири лица биле полесно повредени во две од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Полицијата демне на улиците 15 несреќи изминатото деноноќие

Полицијата демне на улиците: 15 несреќи изминатото деноноќие

пред 4 месеци - Прес 24 - Скопје

Тринаесет лица биле повредени во осум од вкупно 15 сообраќајки регистрирани во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на СВР Скопје.

15 сообраќајки вчера во Скопје

15 сообраќајки вчера во Скопје

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Тринаесет лица биле повредени во осум од вкупно 15 сообраќајки регистрирани во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на СВР Скопје.

Петнаесет несреќи во изминатото деноноќие

Петнаесет несреќи во изминатото деноноќие

пред 4 месеци - Пулс 24 - Македонија

Тринаесет лица биле повредени во осум од вкупно 15 сообраќајки регистрирани во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на СВР Скопје.

12 сообраќајки вчера во Скопје

12 сообраќајки вчера во Скопје

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Четири лица биле полесно повредени во две од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Повредени четири лица 12 сообраќајки вчера во Скопје

Повредени четири лица, 12 сообраќајки вчера во Скопје

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Четири лица биле полесно повредени во две од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Времеплов
x