20
Протест на ВМРО ДПМНЕ пред Министерството за правда

Протест на ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Протест на ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда

Илиоски Се затвораат патриоти кои ја сакаат својата татковина

Илиоски: Се затвораат патриоти кои ја сакаат својата татковина

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Членови и претставници на опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ и денеска протестираа пред Министерството за правда каде уште еднаш побараа да се ослободат притворените во врска со насилствата во Собранието од 27 април.

Илиоски Се затвораат патриоти кои ја сакаат својата татковина

Илиоски: Се затвораат патриоти кои ја сакаат својата татковина

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Членови и претставници на опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ и денеска протестираа пред Министерството за правда каде уште еднаш побараа да се ослободат притворените во врска со насилствата во Собранието од 27 април.

Илиоски Се затвораат патриоти кои ја сакаат својата татковина

Илиоски: Се затвораат патриоти кои ја сакаат својата татковина

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Членови и претставници на опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ и денеска протестираа пред Министерството за правда каде уште еднаш побараа да се ослободат притворените во врска со насилствата во Собранието од 27 април.

Илиоски Тука сме бидејќи хунтата спроведува неправда нема да се откажеме бидејќи правдата е на наша страна

Илиоски: Тука сме бидејќи хунтата спроведува неправда, нема да се откажеме бидејќи правдата е на наша страна

пред 4 месеци - Курир - Македонија

Пред Министерството за правда на протестот организиран од ВМРО-ДПМНЕ се обрати Зоран Илиоски, тој кажа дека ова Министерство може слободно да се нарече дека е за неправда.

Трајковски Бараме итно и неодложно ослободување на сите 47 луѓе две малолетни дечиња неправедно се оставени без мајчинска грижа

Трајковски: Бараме итно и неодложно ослободување на сите 47 луѓе, две малолетни дечиња неправедно се оставени без мајчинска грижа

пред 4 месеци - Курир - Македонија

Денеска на протестот организиран од ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда пред граѓаните се обрати Александар Трајковски.

ВМРО ДПМНЕ протестира за притворените за настаните од 27 април

ВМРО ДПМНЕ протестира за притворените за настаните од 27 април

пред 4 месеци - Нова ТВ - Македонија

Опозициската ВМРО ДПМНЕ и денеска протестираше пред Министерството за култура, поради приведените за настаните на 27 април во Собранието.

Илиоски Тука сме бидејќи хунтата спроведува неправда нема да се откажеме

Илиоски: Тука сме бидејќи хунтата спроведува неправда, нема да се откажеме

пред 4 месеци - Прес 24 - Македонија

Пред Министерството за правда на протестот организиран од ВМРО-ДПМНЕ се обрати Зоран Илиоски, тој кажа дека ова Министерство може слободно да се нарече дека е за неправда.

Трајковски Бараме итно и неодложно ослободување на сите 47 луѓе

Трајковски: Бараме итно и неодложно ослободување на сите 47 луѓе

пред 4 месеци - Прес 24 - Македонија

Денеска на протестот организиран од ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда пред граѓаните се обрати Александар Трајковски.

ВМРО ДПМНЕ Правосудните органи не работат согласо закон туку по диктат на власта

ВМРО-ДПМНЕ: Правосудните органи не работат согласо закон, туку по диктат на власта

пред 4 месеци - Сител - Македонија

СЈО и правосудните органи се ставија целосно во функција на хунтата на Зоран Заев и наместо да постапуваат согласно закон тие служат само за политичка пресметка со неистомисленици.

На удар се искрени патриоти кои си ја сакаат државата реагираа од ВМРО ДПМНЕ

На удар се искрени патриоти кои си ја сакаат државата, реагираа од ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - Весник - Македонија

„СЈО и правосудните органи се ставија целосно во функција на хунтата на Зоран Заев и наместо да постапуваат согласно со закон...

На удар се искрени патриоти кои си ја сакаат државата реагираа од ВМРО ДПМНЕ

На удар се искрени патриоти кои си ја сакаат државата, реагираа од ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

„СЈО и правосудните органи се ставија целосно во функција на хунтата на Зоран Заев и наместо да постапуваат согласно со закон...

На удар се искрени патриоти кои си ја сакаат држвата реагираа од ВМРО ДПМНЕ

На удар се искрени патриоти кои си ја сакаат држвата, реагираа од ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

„СЈО и правосудните органи се ставија целосно во функција на хунтата на Зоран Заев и наместо да постапуваат согласно со закон...

ВМРО ДПМНЕ Со доаѓањето на хунтата на власт правосудните органи не работат согласно закон туку по диктат на власта

ВМРО-ДПМНЕ: Со доаѓањето на хунтата на власт правосудните органи не работат согласно закон, туку по диктат на власта

пред 4 месеци - Курир - Македонија

Од ВМРО-ДПМНЕ обвинуваат дека СЈО и правосудните органи се ставија целосно во функција на хунтата на Зоран Заев и наместо да постапуваат согласно закон тие служат само за политичка пресметка со неистомисленици.

ВМРО ДПМНЕ Упадите на СЈО во домовите се класична форма на политички притисок

ВМРО-ДПМНЕ: Упадите на СЈО во домовите се класична форма на политички притисок

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Апсурдните упади во домовите се класична форма на политички притисок и заплашување на секој кој не ги поддржува деструктивните политики на СДС.

СУДОВИТЕ НЕ РАБОТАТ ПО ЗАКОН ТУКУ ПО ДИКТАТ НА ЗАЕВ  Со доаѓањето на хунтата на власт правосудните органи не работат согласно закон туку по диктат на власта

СУДОВИТЕ НЕ РАБОТАТ ПО ЗАКОН, ТУКУ ПО ДИКТАТ НА ЗАЕВ: Со доаѓањето на хунтата на власт правосудните органи не работат согласно закон, туку по диктат на власта!

пред 4 месеци - Infomax - Македонија

Од ВМРО-ДПМНЕ обвинуваат дека СЈО и правосудните органи се ставија целосно во функција на хунтата на Зоран Заев и наместо да постапуваат согласно закон тие служат само за политичка пресметка со неистомисленици.

ВМРО ДПМНЕ Упадите на СЈО во домовите се класична форма на политички притисок

ВМРО-ДПМНЕ: Упадите на СЈО во домовите се класична форма на политички притисок

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Апсурдните упади во домовите се класична форма на политички притисок и заплашување на секој кој не ги поддржува деструктивните политики на СДС.

ВМРО ДПМНЕ Упадите на СЈО во домовите се класична форма на политички притисок

ВМРО-ДПМНЕ: Упадите на СЈО во домовите се класична форма на политички притисок

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Апсурдните упади во домовите се класична форма на политички притисок и заплашување на секој кој не ги поддржува деструктивните политики на СДС.

ВМРО-ДПМНЕ: Со доаѓањето на хунтата на власт правосудните органи не работат согласно закон, туку по диктат на власта

пред 4 месеци - Денешен - Македонија

Од ВМРО-ДПМНЕ обвинуваат дека СЈО и правосудните органи се ставија целосно во функција на хунтата на Зоран Заев и наместо да постапуваат согласно закон тие служат само за политичка пресметка со неистомисленици.

ВМРО ДПМНЕ Со доаѓањето на хунтата на власт правосудните органи не работат согласно закон

ВМРО-ДПМНЕ: Со доаѓањето на хунтата на власт правосудните органи не работат согласно закон

пред 4 месеци - Прес 24 - Македонија

Од ВМРО-ДПМНЕ обвинуваат дека СЈО и правосудните органи се ставија целосно во функција на хунтата на Зоран Заев и наместо да постапуваат согласно закон тие служат само за политичка пресметка со неистомисленици.

ВМРО ДПМНЕ СЈО се стави во целосна функција на хунтата на Зоран Заев

ВМРО-ДПМНЕ: СЈО се стави во целосна функција на хунтата на Зоран Заев

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

СЈО и правосудните органи се ставија целосно во функција на хунтата на Зоран Заев и наместо да постапуваат согласно закон тие служат само за политичка пресметка со неистомисленици, реагираат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Упадите во домовите класична форма на политички притисок и заплашување

ВМРО-ДПМНЕ: Упадите во домовите класична форма на политички притисок и заплашување

пред 4 месеци - A1on - Македонија

„СЈО и правосудните органи се ставија целосно во функција на хунтата на Зоран Заев и наместо да постапуваат согласно закон тие служат само за политичка пресметка со неистомисленици.

ВМРО ДПМНЕ Претресите се политички притисок и заплашување

ВМРО ДПМНЕ: Претресите се политички притисок и заплашување

пред 4 месеци - Нова ТВ - Македонија

Опозициската ВМРО ДПМНЕ денеска преку соопштение оцени дека претресите што денеска беа спроведени во домовите на екс министерката...

ВМРО ДПМНЕ продолжува со блокади и протести

ВМРО-ДПМНЕ продолжува со блокади и протести

пред 4 месеци - МТВ 1 - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ и за денеска најави блокади на неколку раскрсници во Скопје и протест пред Министерството за правда. Од партијата велат дека Македонија е единствената држава во Европа во која има политички затвореници.

ВМРО ДПМНЕ Цел на прогон на хунтата може да биде секој македонски граѓанин протест и денес во 18 часот

ВМРО-ДПМНЕ: Цел на прогон на хунтата може да биде секој македонски граѓанин, протест и денес во 18 часот

пред 4 месеци - Курир - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ соопштува дека Република Македонија е единствена држава во Европа, во која има политички затвореници. -Хунтата ги погази законите и правната држава.

ВМРО ДПМНЕ Стопирање на процесите на политички прогон и ослободување на лицата опфатени со тој процес

ВМРО-ДПМНЕ: Стопирање на процесите на политички прогон и ослободување на лицата опфатени со тој процес

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Република Македонија е единствена држава во Европа, во која има политички затвореници. Хунтата ги погази законите и правната држава.

ВМРО ДПМНЕ Стопирање на процесите на политички прогон и ослободување на лицата опфатени со тој процес

ВМРО-ДПМНЕ: Стопирање на процесите на политички прогон и ослободување на лицата опфатени со тој процес

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Република Македонија е единствена држава во Европа, во која има политички затвореници. Хунтата ги погази законите и правната држава.

ВМРО ДПМНЕ Стопирање на процесите на политички прогон и ослободување на лицата опфатени со тој процес

ВМРО-ДПМНЕ: Стопирање на процесите на политички прогон и ослободување на лицата опфатени со тој процес

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Република Македонија е единствена држава во Европа, во која има политички затвореници. Хунтата ги погази законите и правната држава.

ВМРО ДПМНЕ: Претресите се политички притисок

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Опозициската ВМРО ДПМНЕ денеска преку соопштение оцени дека претресите што денеска беа спроведени во домовите на екс министерката...

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија е единствена држава во Европа, во која има политички затвореници.

пред 4 месеци - ТВ Нова - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ соопштува дека Република Македонија е единствена држава во Европа, во која има политички затвореници. -Хунтата ги погази законите и правната држава.

Времеплов
x