20
Намалена видливост на патиштата кај Стража и Крушево

Намалена видливост на патиштата кај Стража и Крушево

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Намалена видливост поради појава на магла до 50 метри има на планинскиот превој Стража и до 30 метри во Крушево. Врнежи од...

Исчистен одронот на патот кај Џепчиште

Исчистен одронот на патот кај Џепчиште

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Исчистен е одронот на регионалниот патен правец Дебар – Струга кај село Џепиште и  сообраќајот се одвива нормално по две коловозни ленти, соопшти Диспечерскиот центар за известување на ЈП „Македонија пат“.

Намалена видливост поради магла кај Стража и Крушево

Намалена видливост поради магла кај Стража и Крушево

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Намалена видливост поради појава на магла до 50 метри има на планинскиот превој Стража и до 30 метри во Крушево, информираат од АМСМ.

Намалена видливост поради магла кај Стража и Крушево

Намалена видливост поради магла кај Стража и Крушево

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Намалена видливост поради појава на магла до 50 метри има на планинскиот превој Стража и до 30 метри во Крушево, информираат од АМСМ.

Намалена видливост поради магла кај Стража и Крушево

Намалена видливост поради магла кај Стража и Крушево

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Намалена видливост поради појава на магла до 50 метри има на планинскиот превој Стража и до 30 метри во Крушево, информираат од АМСМ.

Намалена видливост на патиштата кај Стража и Крушево

Намалена видливост на патиштата кај Стража и Крушево

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Врнежи од снег со послаб интензитет се бележат на Попова Шапка, во  Маврово, Дебар и на планинските превои Плетвар, Ѓавато и Пресека, но не преставуваат пречка за одвивање на сообраќајот, соопшти Диспечерскиот центар на ЈП „Македонија пат“.

Магла на Стража и Крушево видливоста е до 50 метри

Магла на Стража и Крушево, видливоста е до 50 метри

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

Намалена видливост поради појава на магла до 50 метри има на планинскиот превој Стража и до 30 метри во Крушево. Врнежи од...

Исчистен е одронот кај Џепчиште сега се вози по две ленти

Исчистен е одронот кај Џепчиште, сега се вози по две ленти

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

Исчистен е одронот на регионалниот патен правец Дебар – Струга кај село Џепиште и сообраќајот се одвива нормално по две коловозни ленти, соопшти Диспечерскиот центар за известување на ЈП „Македонија пат“.

Намалена видливост поради магла кај Стража и Крушево

Намалена видливост поради магла кај Стража и Крушево

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Намалена видливост поради појава на магла до 50 метри има на планинскиот превој Стража и до 30 метри во Крушево, информираат од АМСМ.

Нормализиран сообраќајот кај Дебар Струга

Нормализиран сообраќајот кај Дебар-Струга

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Сообраќајот на регионалниот пат Дебар-Струга е нормализиран, информираат од Автомото сојузот на Македонија. Претходно, од...

Нормализиран сообраќајот кај Дебар Струга

Нормализиран сообраќајот кај Дебар-Струга

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Сообраќајот на регионалниот пат Дебар-Струга е нормализиран, информираат од Автомото сојузот на Македонија. Претходно, од...

Нормализиран сообраќајот кај Дебар Струга

Нормализиран сообраќајот кај Дебар-Струга

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Сообраќајот на регионалниот пат Дебар-Струга е нормализиран, информираат од Автомото сојузот на Македонија. Претходно, од...

Нормализиран сообраќајот на патот Струга Дебар

Нормализиран сообраќајот на патот Струга-Дебар

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Нормализиран е сообраќајот на регионалниот пат Струга-Дебар на местото викано Суво поле, соопшти Автомотосојузот на Македонија (АМСМ).

Блокиран сообраќајот на патот Струга  Дебар кај Суво поле

Блокиран сообраќајот на патот Струга - Дебар кај Суво поле

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Сообраќајот на регионалниот пат Струга-Дебар на местото викано Суво поле од 13:30 часот е блокиран во двата правца. Како што информираат од АМСМ, сообраќајот е во прекин поради протест на околу 50 граѓани симпатизери на политичка партија.

Снег вее во Маврово и на Пелистер

Снег вее во Маврово и на Пелистер

пред 3 месеци - MK News - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по влажни коловози. Врнежи од снег со променлив интензитет се бележат во Маврово и на планинскиот превој Плетвар, но не преставуваат пречка за одвивање на сообраќајот.

Блокиран сообраќајот на патот Струга  Дебар

Блокиран сообраќајот на патот Струга - Дебар

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Сообраќајот на регионалниот пат Струга-Дебар на местото викано Суво поле од 13:30 часот е блокиран во двата правца. Како што информираат од АМСМ, сообраќајот е во прекин поради протест на околу 50 граѓани симпатизери на политичка партија.

Врнежи од снег со променлив интензитет во Маврово и на Плетвар

Врнежи од снег со променлив интензитет во Маврово и на Плетвар

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Врнежи од снег со променлив интензитет се бележат во Маврово и на планинскиот превој Плетвар, но не преставуваат пречка за одвивање на сообраќајот.

Блокиран сообраќајот на патот Струга  Дебар кај Суво поле

Блокиран сообраќајот на патот Струга - Дебар кај Суво поле

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

Сообраќајот на регионалниот пат Струга-Дебар на местото викано Суво поле од 13:30 часот е блокиран во двата правца. Како...

Врнежи од снег со променлив интензитет во Маврово и на Плетвар

Врнежи од снег со променлив интензитет во Маврово и на Плетвар

пред 3 месеци - Алфа - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по влажни коловози. Врнежи од снег со променлив интензитет се бележат во Маврово и на планинскиот превој Плетвар.

Снег вее во Маврово и на Пелистер

Снег вее во Маврово и на Пелистер

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по влажни коловози. Врнежи од снег со променлив интензитет се бележат во Маврово и на планинскиот превој Плетвар, но не преставуваат пречка за одвивање на сообраќајот.

Врнежи од снег со променлив интензитет во Маврово и на Плетвар

Врнежи од снег со променлив интензитет во Маврово и на Плетвар

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по влажни коловози. Врнежи од снег со променлив интензитет се бележат во Маврово и на планинскиот превој Плетвар, но не преставуваат пречка за одвивање на сообраќајот.

Врнежи од снег со променлив интензитет во Маврово и на Плетвар

Врнежи од снег со променлив интензитет во Маврово и на Плетвар

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по влажни коловози. Врнежи од снег со променлив интензитет се бележат во Маврово и на планинскиот превој Плетвар, но не преставуваат пречка за одвивање на сообраќајот.

Врнежи од снег со променлив интензитет во Маврово и на Плетвар

Врнежи од снег со променлив интензитет во Маврово и на Плетвар

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по влажни коловози. Врнежи од снег со променлив интензитет се бележат во Маврово и на планинскиот превој Плетвар, но не преставуваат пречка за одвивање на сообраќајот.

Врнежи од снег со променлив интензитет во Маврово и на Плетвар

Врнежи од снег со променлив интензитет во Маврово и на Плетвар

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по влажни коловози. Врнежи од снег со променлив интензитет се бележат во Маврово и на планинскиот превој Плетвар, но не преставуваат пречка за одвивање на сообраќајот.

Снежна прекривка по патиштата  врнежи од снег со променлив интензитет во Македонија

Снежна прекривка по патиштата - врнежи од снег со променлив интензитет во Македонија

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по влажни коловози. Врнежи од снег со променлив интензитет се бележат во Маврово и на планинскиот превој Плетвар, но не преставуваат пречка за одвивање на сообраќајот.

Врнежи од снег во Маврово и на Плетвар

Врнежи од снег во Маврово и на Плетвар

пред 3 месеци - Пулс 24 - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по влажни коловози. Врнежи од снег со променлив интензитет се бележат во Маврово и на планинскиот превој Плетвар, но не преставуваат пречка за одвивање на сообраќајот.

Врнежи од снег со променлив интензитет во Маврово и на Плетвар

Врнежи од снег со променлив интензитет во Маврово и на Плетвар

пред 3 месеци - 24 вести - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по влажни коловози. Врнежи од снег со променлив интензитет се бележат во Маврово и на планинскиот превој Плетвар, но не преставуваат пречка за одвивање на сообраќајот.

Поради одрони на патиштата и снег отежнат е сообраќајот  се издвојуваат овие патни правци

Поради одрони на патиштата и снег отежнат е сообраќајот - се издвојуваат овие патни правци

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Сообраќајот на регионалниот пат Дебар – Струга во близина на село Џепиште поради одрон на голем камен се одвива по една коловозна лента во должина од 20 метри.

Одрон на патот Дебар  Струга сообраќајот по една лента кај Џепиште

Одрон на патот Дебар - Струга, сообраќајот по една лента кај Џепиште

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Сообраќајот на регионалниот пат Дебар – Струга во близина на село Џепиште поради одрон на голем камен се одвива по една коловозна лента во должина од 20 метри.

Одрон на патот Дебар  Струга сообраќајот по една лента кај Џепиште

Одрон на патот Дебар – Струга, сообраќајот по една лента кај Џепиште

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Сообраќајот на регионалниот пат Дебар – Струга во близина на село Џепиште поради одрон на голем камен се одвива по една коловозна лента во должина од 20 метри.

Времеплов
x