20
СДСМ Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли

СДСМ: Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли

пред 2 месеци - Сител - Македонија

Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли, граѓаните ги препознаваат лажните вести. Информациите...

СДСМ Повеќејазичните табли се поставени одамна

СДСМ: Повеќејазичните табли се поставени одамна

пред 2 месеци - Весник - Македонија

Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли, велат од владејачката СДСМ. „Информациите за...

СДСМ Повеќејазичните табли се поставени одамна

СДСМ: Повеќејазичните табли се поставени одамна

пред 2 месеци - Вечер - Македонија

Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли, велат од владејачката СДСМ. „Информациите за...

СДСМ Повеќејазичните табли се поставени одамна

СДСМ: Повеќејазичните табли се поставени одамна

пред 2 месеци - Макфакс - Македонија

Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли, велат од владејачката СДСМ. „Информациите за...

СДСМ Неточни информациите за повеќејазичните табли

СДСМ: Неточни информациите за повеќејазичните табли

пред 2 месеци - Прес 24 - Македонија

Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли, граѓаните ги препознаваат лажните вести, велат денеска од СДСМ.

СДСМ  Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли

СДСМ : Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли

пред 2 месеци - Канал 5 - Македонија

Повеќејазичните информативни табли и патокази што денеска се објавени во неколку медиуми се поставени многу одамна, а граѓаните извесен период сведочат за нивното постоење.

СДСМ Нема да се поставуваат нови повеќејазични табли

СДСМ: Нема да се поставуваат нови повеќејазични табли

пред 2 месеци - +Инфо - Македонија

Информациите објавени во одредени медиуми за наводно поставување на повеќејазични табли денеска, пред институциите или на патиштата низ државата, се целосно неточни и истите претставуваат класични лажни вести, велат од СДСМ.

СДСМ Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли

СДСМ: Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли

пред 2 месеци - A1on - Македонија

„Информациите објавени во одредени медиуми за наводно поставување на повеќејазични табли денеска, пред институциите или на патиштата низ државата, се целосно неточни и истите претставуваат класични лажни вести.

СДСМ Информациите за двојазични табли се класични лажни вести

СДСМ: Информациите за двојазични табли се класични лажни вести

пред 2 месеци - Нова ТВ - Македонија

Информациите објавени во одредени медиуми за наводно поставување на повеќејазични табли денеска, пред институциите или на патиштата низ државата, се целосно неточни и  претставуваат класични лажни вести, велат од СДСМ.

СДСМ Инфомациите за двојазични табли се класични лажни вести

СДСМ: Инфомациите за двојазични табли се класични лажни вести

пред 2 месеци - Нова ТВ - Македонија

Информациите објавени во одредени медиуми за наводно поставување на повеќејазични табли денеска, пред институциите или на патиштата низ државата, се целосно неточни и  претставуваат класични лажни вести, велат од СДСМ.

СДСМ Повеќејазичните табли се поставени одамна

СДСМ: Повеќејазичните табли се поставени одамна

пред 2 месеци - Кајгана - Македонија

Неточни се информациите за наводно поставување нови повеќејазични табли, велат од владејачкиот СДСМ. „Информациите за наводно...

СДСМ Информациите за двојазични табли се класични лажни вести

СДСМ: Информациите за двојазични табли се класични лажни вести

пред 2 месеци - Либертас - Македонија

Информациите објавени во одредени медиуми за наводно поставување на повеќејазични табли денеска, пред институциите или на патиштата низ државата, се целосно неточни и  претставуваат класични лажни вести, велат од СДСМ.

Времеплов
x