20
Апелација ги отфрли жалбите на 11 лица за притворите за 27 ми април

Апелација ги отфрли жалбите на 11 лица за притворите за 27-ми април

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Лицата притворени поради настаните во Собранието на 27-ми април остануваат во притвор. Ова го потврди Апелациониот суд и ги одби како неосновани жалбите на обвинетите.

Апелација ги отфрли жалбите на 11 лица за притворите за 27 ми април

Апелација ги отфрли жалбите на 11 лица за притворите за 27-ми април

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Лицата притворени поради настаните во Собранието на 27-ми април остануваат во притвор. Ова го потврди Апелациониот суд и ги одби како неосновани жалбите на обвинетите.

Апелација ги отфрли жалбите на 11 лица за притворите за 27 ми април

Апелација ги отфрли жалбите на 11 лица за притворите за 27-ми април

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Лицата притворени поради настаните во Собранието на 27-ми април остануваат во притвор. Ова го потврди Апелациониот суд и ги одби како неосновани жалбите на обвинетите.

Чавков Јовановски Дурловски Бетмен и уште седуммина остануваат во притвор

Чавков, Јовановски, Дурловски, Бетмен и уште седуммина остануваат во притвор

пред 3 месеци - MK News - Македонија

Апелацискиот суд Скопје ги одби како неосновани жалбите за изречените мерки притвор на единаесет лица осомничени за насилството во Собранието на 27 април.

Апелација одлучи Обвинетите за 27 април остануваат во притвор

Апелација одлучи: Обвинетите за 27 април остануваат во притвор

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Апелација одлучи – Сите лица притворени поради настаните во македонското Собрание на 27 април остануваат во притвор. Апелациониот...

Апелација пресече 11 осомничени остануваат во притвор во Шутка

Апелација пресече, 11 осомничени остануваат во притвор во Шутка

пред 3 месеци - Алфа - Македонија

Одбраната на осомничените пред Апелација на јавните седници истакна дека нивните клиенти немаат намера да бегаат затоа што немаат никаква вина.

Апелација одлучи Обвинетите за 27 април остануваат во притвор

Апелација одлучи: Обвинетите за 27 април остануваат во притвор

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Апелација одлучи – Сите лица притворени поради настаните во македонското Собрание на 27 април остануваат во притвор. Апелациониот...

Апелација ги отфрли сите жалби за притворите

Апелација ги отфрли сите жалби за притворите

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Иако Вишото јавно обвинителство за актерот Владо Јовановски побара да му биде укинат притворот, сепак апелационите судии одлучија тој да остане во истражниот затвор во Шутка.

Апелација ги отфрли сите жалби за притворите за 27 април

Апелација ги отфрли сите жалби за притворите за 27 април

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Апелација ги отфрли сите жалби за притворите за 27 април Сите лица притворени поради настаните во македонското Собрание на 27 април остануваат во притвор.

Апелација ги потврди сите притвори

Апелација ги потврди сите притвори

пред 3 месеци - 24 вести - Македонија

Поранешниот министер за внатрешни работи Митко Чавков останува во Шутка. Апелациониот суд не ја прифати неговата жалба тој да биде пуштен од притвор.

Апелација ги одби жалбите на дел од осомничените за собраниските настани

Апелација ги одби жалбите на дел од осомничените за собраниските настани

пред 3 месеци - МТВ 1 - Македонија

Апелацискиот суд ги одби како неосновани жалбите на дел од осомничените за собраниските настани. Екс- министерот Митко Чавков, оперскиот пејач Игор Дурловски и актерот Владо Јовановски остануваат во притвор.

Апелација ги отфрли жалбите: Чавков, Јовановски и Дурловски остануваат во притвор

пред 3 месеци - ТВ Нова - Македонија

Апелациониот суд Скопје, по одржаните седници на ден 10.01.2018 година и 11.01.2018 година, донесе одлуки со кои ги одби...

СУДОВИТЕ ДОКАЖАА ДЕКА СЕ ВАЗАЛИ НА ВЛАСТА Апелација ги одби жалбите  Јовановски Дурловски и Чавков остануваат во притвор

СУДОВИТЕ ДОКАЖАА ДЕКА СЕ ВАЗАЛИ НА ВЛАСТА: Апелација ги одби жалбите – Јовановски, Дурловски и Чавков остануваат во притвор!

пред 3 месеци - Infomax - Македонија

Апелациониот суд Скопје, по одржаните седници на ден 10.01.2018 година и 11.01.2018 година, донесе одлуки со кои ги одби...

Чавков Јовановски и Дурловски остануваат во притвор

Чавков, Јовановски и Дурловски остануваат во притвор

пред 3 месеци - Пулс 24 - Македонија

Чавков, Јовановски и Дурловски остануваат во притвор

Апелација пресече 11 осомничени остануваат во притвор во Шутка

Апелација пресече, 11 осомничени остануваат во притвор во Шутка

пред 3 месеци - Алфа - Македонија

Апелација пресече, 11 осомничени остануваат во притвор во Шутка. Апелациониот суд ги отфрли жалбите на 11 осомничени за 27...

Апелација ги одби жалбите Јовановски Чавков Дурловски и Бетмен остануваат во притвор

Апелација ги одби жалбите, Јовановски, Чавков, Дурловски и Бетмен остануваат во притвор

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Апелациониот суд Скопје донесе одлуки со кои ги одби како неосновани жалбите на осомничените за тероризам и уставно загрозување, по однос на настаните од 27-ми парил.

Чавков Дурловски Илиевски остануваат во притвор  одлучи Апелација

Чавков, Дурловски, Илиевски остануваат во притвор – одлучи Апелација

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Апелациониот суд Скопје, по одржаните јавни и нејавни седници на ден 10.01.2018 година и 11.01.2018 година, донесе одлуки...

Чавков Дурловски Илиевски остануваат во притвор  одлучи Апелација

Чавков, Дурловски, Илиевски остануваат во притвор – одлучи Апелација

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Апелациониот суд Скопје, по одржаните јавни и нејавни седници на ден 10.01.2018 година и 11.01.2018 година, донесе одлуки...

Чавков Дурловски Илиевски остануваат во притвор  одлучи Апелација

Чавков, Дурловски, Илиевски остануваат во притвор – одлучи Апелација

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Апелациониот суд Скопје, по одржаните јавни и нејавни седници на ден 10.01.2018 година и 11.01.2018 година, донесе одлуки...

Василевски не дојде на седницата на која се разгледуваше неговата жалба

Василевски не дојде на седницата на која се разгледуваше неговата жалба

пред 3 месеци - МТВ 1 - Македонија

Пратеникот Сашо Василевски не дојде на јавната седница. Побарал неговиот адвокат да образложи зошто пред скопска Апелација ја обжалува одлуката на Кривичниот суд за продолжување на притворот.

Со притворот на Василевски притворени се 60 илјади граѓани кои го избрале рече адвокатот

Со притворот на Василевски, притворени се 60 илјади граѓани кои го избрале, рече адвокатот

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Ние имаме 60 илјади граѓани против одлуката за притвор за Сашо Василевски, бидејќи толку граѓани гласале за него, рече адвокатот Александар Новакоски на денешната јавна седница во Апелациониот суд.

Чавков Јовановски Дурловски Бетмен и уште седуммина остануваат во притвор

Чавков, Јовановски, Дурловски, Бетмен и уште седуммина остануваат во притвор

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

Апелацискиот суд Скопје ги одби како неосновани жалбите за изречените мерки притвор на единаесет лица осомничени за насилството во Собранието на 27 април.

Апелација одлучи Чавков Јовановски и Дурловски остануваат во притвор

Апелација одлучи: Чавков, Јовановски и Дурловски остануваат во притвор

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Апелација по одржаните јавни седници донесе одлуки со кои ги одби како неосновани жалбите на обвинетите за настаните од 27 април  во Собранието, пренесе Макфакс.

Чавков Јовановски Дурловски Бетмет и уште седумина остануваат во притвор

Чавков, Јовановски, Дурловски, Бетмет и уште седумина остануваат во притвор

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

Апелацискиот суд Скопје ги одби како неосновани жалбите за изречените мерки притвор на единаесет лица осомничени за насилството во Собранието на 27 април.

Aпелација одлучи  притворените за 27 април остануваат во Шутка

Aпелација одлучи - притворените за 27 април остануваат во Шутка

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Апелациониот суд Скопје, по одржаните јавни и нејавни седници на ден 10.01.2018 година и 11.01.2018 година, донесе одлуки...

Во Апелација ќе се расправа за притворот на пратеникот Василевски

Во Апелација ќе се расправа за притворот на пратеникот Василевски

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

На јавна седница во Апелациониот суд денеска ќе се разгледува жалбата за притвор на пратеникот Сашо Василевски кој е еден од осомничените за насилството на 27 април во Собранието.

Апелација ќе објави дел од одлуките за притворените од 27 април

Апелација ќе објави дел од одлуките за притворените од 27 април

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Во текот на денот се очекува Апелацискиот суд во Скопје да објави дел од одлуките за жалбите на притворените во настаните од 27 април во Собранието на Република Македонија.

Во Апелација јавна седница за пратеникот Сашо Василевски

Во Апелација јавна седница за пратеникот Сашо Василевски

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Апелација за денеска во 12 часот и 30 минути закажа јавна седница на која ќе се расправа по жалбата за продолжениот притвор на пратеникот Сашо Василевски.

Василевски не дојде на седницата на Апелација за притворот

Василевски не дојде на седницата на Апелација за притворот

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Пратеникот Сашо Василевски не се појави на јавната седница во скопска Апелација. Денеска во судницата се појави само адвокатот на обвинетиот, Александар Новакоски.

Чавков, Дурловски, Илиевски остануваат во притвор – одлучи Апелација

пред 3 месеци - Фама - Македонија

Апелациониот суд ги отфрли жалбите на осомничените за 27 април и го прифати барањето на Вишото Јавно обвинителство во истражниот...

Времеплов
x