20
Ако доаѓате кон Скопје автомобилот да го оставите на влез  идејата на Шилегов предизвика бурни реакции

Ако доаѓате кон Скопје, автомобилот да го оставите на влез - идејата на Шилегов предизвика бурни реакции

пред 3 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Ако доаѓате кон Скопје, автомобилот да го оставите на влез а кон центарот на градот да продолжите со воз, автобус или велосипед.

Проклетите провинцијалци го загадија Скопјево

Проклетите провинцијалци го загадија Скопјево

пред 3 месеци - еМАГАЗИН - Без катеторија

Девојките од провинција доаѓаат во Скопје за да најдат маж, а мажите да им ја земаат работата на Скопјаните. Најнов стеротип...

Автомобилите од други градови нема да можат да влезат во центарот на Скопје

Автомобилите од други градови нема да можат да влезат во центарот на Скопје?

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Граѓаните што доаѓаат од надвор ќе може да возат само до периферните влезови на градот каде што ќе им биде обезбеден паркинг простор.

Автомобилите од други градови нема да можат да влезат во центарот на Скопје

Автомобилите од други градови нема да можат да влезат во центарот на Скопје?

пред 3 месеци - Вечер - Скопје

Граѓаните што доаѓаат од надвор ќе може да возат само до периферните влезови на градот каде што ќе им биде обезбеден паркинг простор.

Само скопски автомобили во Скопје  Идејата на Шилегов предизвика бурни реакции

Само скопски автомобили во Скопје - Идејата на Шилегов предизвика бурни реакции

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Само скопски автомобили во Скопје - Идејата на Шилегов предизвика бурни реакции Ако доаѓате кон Скопје, автомобилот да го оставите на влез а кон центарот на градот да продолжите со воз, автобус или велосипед.

Шилегов Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста ќе има бесплатен паркинг

Шилегов: Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста, ќе има бесплатен паркинг

пред 3 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов денеска информираше дека нема да има забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како мерка за намалување на загаденоста на воздухот.

Шилегов Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста ќе има бесплатен паркинг

Шилегов: Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста, ќе има бесплатен паркинг

пред 3 месеци - Прес 24 - Скопје

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов денеска информираше дека нема да има забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како мерка за намалување на загаденоста на воздухот.

Шилегов Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста само ќе им се обезбеди бесплатен паркинг

Шилегов: Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста, само ќе им се обезбеди бесплатен паркинг

пред 3 месеци - 24 вести - Македонија

Нема да има  забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето, рече градоначалникот Петре Шилегов.

Шилегов  Паркирај и вози за поквалитетен јавен превоз

Шилегов: „Паркирај и вози“ за поквалитетен јавен превоз

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Тој денеска на прес-конференција на новинарско прашање ги отфрли ваквите пишувања на некои портали како дезинформации и го...

Град Скопје Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Град Скопје не планира никаква забрана за влез на возила во Скопје од другите градови со моторни возила, како што пренесоа дел од медиумите.

Градот разгледува можност граѓаните од внатрешноста да паркираат на влезот од Скопје а потоа да се движат со јавен превоз

Градот разгледува можност граѓаните од внатрешноста да паркираат на влезот од Скопје, а потоа да се движат со јавен превоз

пред 3 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Град Скопје не планира никаква забрана за влез на возила во Скопје од другите градови со моторни возила, како што пренесоа дел од медиумите, информираат од Град Скопје.

Шилегов  Паркирај и вози за поквалитетен јавен превоз

Шилегов: „Паркирај и вози“ за поквалитетен јавен превоз

пред 3 месеци - Нова ТВ - Македонија

Градот Скопје не предвидува забрана за влез на возила во Скопје кои доаѓаат од внатрешноста на државата. „Тоа никогаш ниту...

Град Скопје Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

пред 3 месеци - Денар - Економија

Градот Скопје реагира на информациите што се објавија на некои портали во врска со наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови како дел од мерките против загадувањето.

Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со моторни возила

Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со моторни возила

пред 3 месеци - Бизнис вести - Економија

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето.

Град Скопје Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

пред 3 месеци - Вечер - Скопје

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето.

Град Скопје Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето.

Град Скопје Нема забрани за возила од други градови работиме на одржливи решенија

Град Скопје: Нема забрани за возила од други градови, работиме на одржливи решенија

пред 3 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето.

Град Скопје Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

пред 3 месеци - Макфакс - Скопје

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето.

ГРАД СКОПЈЕ СО РЕАКЦИЈА Нема да има забрани ама граѓаните од внатрешноста ќе се паркираат надвор од Скопје па со автобус низ градот

ГРАД СКОПЈЕ СО РЕАКЦИЈА: Нема да има забрани, ама граѓаните од внатрешноста ќе се паркираат надвор од Скопје, па со автобус низ градот!

пред 3 месеци - Infomax - Македонија

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето.

Град Скопје не планира никаква забрана за влез со моторни возила

Град Скопје не планира никаква забрана за влез со моторни возила

пред 3 месеци - Прес 24 - Скопје

Градот Скопје реагира на информациите околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето.

Град Скопје Не планираме забрана за влез на моторни возила од други градови

Град Скопје: Не планираме забрана за влез на моторни возила од други градови

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со моторни возила, како што пренесоа дел од медиумите. Градот Скопје...

Лага е дека е забранет влез во Скопје за возила од внатрешноста

Лага е дека е забранет влез во Скопје за возила од внатрешноста

пред 3 месеци - +Инфо - Скопје

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето.

Град Скопје Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето.

ГРАД СКОПЈЕ Нема забрани за возила од други градови работиме на одржливи решенија

ГРАД СКОПЈЕ: Нема забрани за возила од други градови, работиме на одржливи решенија

пред 3 месеци - Популарно - Македонија

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето.

Град Скопје Не планираме никаква забрана за влез на моторни возила од другите градови

Град Скопје: Не планираме никаква забрана за влез на моторни возила од другите градови

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето.

ЗАБРАНЕТ ВЛЕЗ ВО СКОПЈЕ ЗА ГРАЃАНИТЕ ОД ВНАТРЕШНОСТА Ако немате автомобил со скопски регистрации нема да може да влезете во Скопје

ЗАБРАНЕТ ВЛЕЗ ВО СКОПЈЕ ЗА ГРАЃАНИТЕ ОД ВНАТРЕШНОСТА: Ако немате автомобил со скопски регистрации нема да може да влезете во Скопје!

пред 3 месеци - Infomax - Македонија

Граѓаните што доаѓаат од надвор ќе може да возат само до периферните влезови на градот каде што ќе им биде обезбеден паркинг простор.

ЗАБРАНЕТ ВЛЕЗ ВО СКОПЈЕ ЗА ГРАЃАНИТЕ ОД ВНАТРЕШНОСТА Ако немате автомобил со скопски регистрации нема да може да влезете во Скопје

ЗАБРАНЕТ ВЛЕЗ ВО СКОПЈЕ ЗА ГРАЃАНИТЕ ОД ВНАТРЕШНОСТА: Ако немате автомобил со скопски регистрации нема да може да влезете во Скопје!

пред 3 месеци - Infomax - Македонија

Граѓаните што доаѓаат од надвор ќе може да возат само до периферните влезови на градот каде што ќе им биде обезбеден паркинг простор.

Во Скопје нема да се влегува со автомобил  за граѓаните од другите градови паркирање само на периферија

Во Скопје нема да се влегува со автомобил – за граѓаните од другите градови паркирање само на периферија

пред 3 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Околу 30 до 40 илјади возила од цела Македонија секој ден доаѓаат во Скопје. Бројките покажуваат дека од источна Македонија дневно во главниот град влегуваат околу 12.

Што го загадува Скопје и кои мерки треба итно да се преземат

Што го загадува Скопје и кои мерки треба итно да се преземат

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Што го загадува Скопје и кои мерки треба итно да се преземат: извор: рефлектор

Времеплов
x