20
Парите од Скопје 2014 пренаменети за нови фасади на скопските средни училишта

Парите од „Скопје 2014“ пренаменети за нови фасади на скопските средни училишта

пред 3 месеци - Build - Македонија

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов информираше за новиот инвестициски проект за реконструкција на фасадите и на инфраструктурата во објектите на средните училишта во Скопје.

Шилегов Средните училишта ќе имаат нови фасади

Шилегов: Средните училишта ќе имаат нови фасади

пред 3 месеци - МТВ 1 - Македонија

Градските власти на Скопје пренаменија 70 милиони денари од проектот „Скопје 2014“ за изградба на енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје.

Со пари од проектот Скопје 2014 ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

Со пари од проектот „Скопје 2014“ ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

пред 3 месеци - Макфакс - Скопје

Енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје ќе бидат изградени со средствата од проектот „Скопје 2014“, најави градоначалникот Петре Шилегов.

Со пари од проектот Скопје 2014 ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

Со пари од проектот „Скопје 2014“ ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

пред 3 месеци - Вечер - Скопје

Енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје ќе бидат изградени со средствата од проектот „Скопје 2014“, најави градоначалникот Петре Шилегов.

Нови фасади покриви пристапни рампи ќе добијат средните училишта во Скопје

Нови фасади, покриви, пристапни рампи ќе добијат средните училишта во Скопје

пред 3 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Градоначалникот Петре Шилегов денеска на прес-конференција за новинарите информираше дека Градот Скопје, во соработка со...

СО ДВОЈНИОТ БУЏЕТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ВО 2018 СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ЌЕ ДОБИЈАТ НОВИ ФАСАДИ ПОКРИВИ ПРИСТАПНИ РАМПИ ИТОАЛЕТИ

СО ДВОЈНИОТ БУЏЕТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ВО 2018 СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ЌЕ ДОБИЈАТ НОВИ ФАСАДИ, ПОКРИВИ, ПРИСТАПНИ РАМПИ ИТОАЛЕТИ

пред 3 месеци - Бизнис вести - Економија

Градоначалникот Петре Шилегов денеска на прес-конференција за новинарите информираше дека Градот Скопје, во соработка со...

Со пари од проектот Скопје 2014 ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

Со пари од проектот „Скопје 2014“ ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје ќе бидат изградени со средствата од проектот „Скопје 2014“, најави градоначалникот Петре Шилегов.

Средните училишта ќе добијат нови фасади покриви пристапни рампи и тоалети

Средните училишта ќе добијат нови фасади, покриви, пристапни рампи и тоалети

пред 3 месеци - +Инфо - Скопје

Градот Скопје, во соработка со средните училишта што се под негова ингеренција, започнува голем инвестициски проект за реконструкција...

Реконструкција на фасади покриви пристапни рампи во средните училишта во Скопје

Реконструкција на фасади, покриви, пристапни рампи во средните училишта во Скопје

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Тринаесет од вкупно 23 средни училишта, до почетокот на новата учебна година ќе добијат нови фасади, а на останатите ќе се доработа.

Ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади со пари од проектот Скопје 2014

Ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади со пари од проектот „Скопје 2014“

пред 3 месеци - Денар - Економија

Енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје ќе бидат изградени со средствата од проектот „Скопје 2014“, најави градоначалникот Петре Шилегов.

Шилегов најави нови фасади за средните школи

Шилегов најави нови фасади за средните школи

пред 3 месеци - Прес 24 - Скопје

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов, денеска на прес-конференција истакна дека Град Скопје решил да пренамени 70 милиони денари од проектот „Скопје 2014“ за изградба на енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје.

Со двојниот буџет за образование средните училишта ќе добијат нови фасади покриви пристапни рампи и тоалети

Со двојниот буџет за образование средните училишта ќе добијат нови фасади, покриви, пристапни рампи и тоалети

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

- Со реконструкцијата на фасадите ќе ги опфатиме сите  средни училишта коишто имаат потреба од тоа. Со ова училиштата ќе...

Град Скопје со средства од проектот Скопје 2014 ќе поставува енергетски фасади

Град Скопје со средства од проектот „Скопје 2014“ ќе поставува енергетски фасади

пред 3 месеци - A1on - Македонија

70 милиони денари од проектот „Скопје 2014“ ќе бидат пренаменети за изградба на енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје, информираше градоначалникот Петре Шилегов.

Шилегов Училиштата ќе добијат енергетски ефикасни фасади

Шилегов: Училиштата ќе добијат енергетски ефикасни фасади

пред 3 месеци - Бриф - Македонија

Градоначалникот Петре Шилегов денеска на прес-конференција информираше дека Градот Скопје, во соработка со средните училишта ќе се врши реконструкција на фасадите и на инфраструктурата во објектите која што ќе чини 70 милиони денари.

Со пари од проектот Скопје 2014 ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

Со пари од проектот „Скопје 2014“ ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

пред 3 месеци - Канал 77 - Македонија

Енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје ќе бидат изградени со средствата од проектот „Скопје 2014“, најави градоначалникот Петре Шилегов.

Фасади покриви и пристапни рампи во средните училишта во Скопје

Фасади, покриви и пристапни рампи во средните училишта во Скопје

пред 3 месеци - Нова ТВ - Македонија

Градот Скопје започнува голем инвестициски проект за реконструкција на инфраструктурата на средните училшта во Скопје за што се определени 90 милиони денари, а целта е подобрување на условите за учење.

Шилегов Училиштата ќе добијат енергетски ефикасни фасади

Шилегов: Училиштата ќе добијат енергетски ефикасни фасади

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Градоначалникот Петре Шилегов денеска на прес-конференција информираше дека Градот Скопје, во соработка со средните училишта ќе се врши реконструкција на фасадите и на инфраструктурата во објектите која што ќе чини 70 милиони денари.

Град Скопје Средните училишта во 2018 ќе добијат нови фасади покриви пристапни рампи и тоалети

Град Скопје: Средните училишта во 2018 ќе добијат нови фасади, покриви, пристапни рампи и тоалети

пред 3 месеци - Радио МОФ - Без катеторија

Градоначалникот Петре Шилегов денеска на прес-конференција за новинарите рече дека Градот Скопје, во соработка со средните...

Времеплов
x