20
Исклучените од системот за парно греење на 149 ти протест

Исклучените од системот за парно греење на 149-ти протест

пред 3 месеци - Денар - Економија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

149 протест на исклучените од системот за парно греење

149 протест на исклучените од системот за парно греење

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

149 протест на исклучените од системот за парно греење

149 протест на исклучените од системот за парно греење

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

149 Протест на исклучените од системот за парно греење

149 Протест на исклучените од системот за парно греење

пред 3 месеци - 24 вести - Македонија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

149 протест на исклучените од системот за парно греење

149 протест на исклучените од системот за парно греење

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

Протест на исклучените од системот за парно греење

Протест на исклучените од системот за парно греење

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

149 протест на исклучените од системот за парно греење

149 протест на исклучените од системот за парно греење

пред 3 месеци - Канал 77 - Македонија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

Протест на исклучените од системот на Топлификација по 149 ти пат

Протест на исклучените од системот на Топлификација по 149-ти пат

пред 3 месеци - Радио МОФ - Без катеторија

И денеска, како изминатите 149 саботи, во центарот на Скопје ќе протестираат лицата исклучени од системот на Топлификација, кои мора да плаќаат сметки иако не користат централно греење.

Времеплов
x