20
Арена Загреб се затвора  ќе се  чешла  секој агол

Арена Загреб се затвора, ќе се „чешла“ секој агол

пред 3 месеци - Sportmedia - Ракомет

Домаќинот на Европското првенство и ЕХФ не оставаат ништо на случајност. Специјални единици за антитероризам ќе прават проверка на Арената Загреб, безбедноста ќе биде на високо ниво.

Загрепчани бесни бидејќи е заборавен јазикот на домаќинот

Загрепчани бесни бидејќи е заборавен јазикот на домаќинот

пред 3 месеци - Sportmedia - Ракомет

„Ма каков ракомет. Луѓето се разоачарани, на ниту еден банер по повод Европското првенство не стои порака на хрватски јазик“, ни рекоа новинарите кои ги затекнавме во Арена Загреб.

Официјално  Европското ќе се игра и во Загреб

Официјално: Европското ќе се игра и во Загреб

пред 3 месеци - Top Sport - Ракомет

Европското првенство во ракомет кое започнува денес со мечевите во групите А и Б, ќе се игра и во Загреб, односно во арената во хрватскиот главен град.

Времеплов
x