20
Сите мислат на ракометарите

Сите мислат на ракометарите

пред 3 месеци - Македонски Спорт - Ракомет

Традиционално, селекторот на машката фудбалска репрезентација, Игор Ангеловски не пропушти да им посака среќа на ракометарите...

Се буди Македонија  се огласи и Мрме  Момци со среќа

Се буди Македонија, се огласи и Мрме: Момци со среќа!

пред 3 месеци - Sportmedia - Ракомет

Селекторот на македонската фудбалска репрезентација, Игор Ангеловски е еден од најголемите поддржувачи на останатите национални тимови пред секое големо натпреварувања.

Времеплов
x