20
Кумот на Цеца го киднапирал синот на Брена

Кумот на Цеца го киднапирал синот на Брена

пред 4 месеци - Весник - Балкан

Јелена Карлеуша иако често се гледа со Цеца на суд, не престанува со навреди, па и овој пат тоа го направи на Твитер. Таа ја обвини Цеца дека во минатото била блиска со киднаперите на синот на Лепа Брена, па праша како Брена може да се дружи со неа.

Кумот на Цеца го киднапирал синот на Брена

Кумот на Цеца го киднапирал синот на Брена

пред 4 месеци - Вечер - Балкан

Јелена Карлеуша иако често се гледа со Цеца на суд, не престанува со навреди, па и овој пат тоа го направи на Твитер. Таа ја обвини Цеца дека во минатото била блиска со киднаперите на синот на Лепа Брена, па праша како Брена може да се дружи со неа.

Кумот на Цеца го киднапирал синот на Брена

Кумот на Цеца го киднапирал синот на Брена

пред 4 месеци - Репортер - Сцена

Јелена Карлеуша иако често се гледа со Цеца на суд, не престанува со навреди, па и овој пат тоа го направи на Твитер. Таа ја обвини Цеца дека во минатото била блиска со киднаперите на синот на Лепа Брена, па праша како Брена може да се дружи со неа.

Карлеуша збесна  Брено  пријателите на Цеца ти го киднапираа синот  ти се дружиш со неа

Карлеуша збесна: Брено, пријателите на Цеца ти го киднапираа синот, ти се дружиш со неа

пред 4 месеци - Сител - Сцена

Јелена Карлеуша иако често се гледа со Цеца на суд, не престанува со навреди, па и овој пат распали на Твотер. Таа ја обвини Цеца дека во минатото била блиска со киднаперите на синот на лепа Брена, па праша како Брена може да се дружи со неа.

Карлеуша збесна  Брено  пријателите на Цеца ти го киднапираа синот  ти се дружиш со неа

Карлеуша збесна: Брено, пријателите на Цеца ти го киднапираа синот, ти се дружиш со неа

пред 4 месеци - Прес 24 - Живот

Јелена Карлеуша иако често се гледа со Цеца на суд, не престанува со навреди, па и овој пат распали на Твотер. Таа ја обвини Цеца дека во минатото била блиска со киднаперите на синот на лепа Брена, па праша како Брена може да се дружи со неа.

Времеплов
x