20
Американците до Опра  седи си кај што си  не си за политика

Американците до Опра: седи си кај што си, не си за политика

пред 4 месеци - Весник - Свет

Американците не сакаат телевизиската водителка Опра Винфри да се кандидира за претседател, покажуваат податоците од новата анкета на институтот „Марист Пол".

Американците не ја сакаат Опра Винфри за претседател

Американците не ја сакаат Опра Винфри за претседател

пред 4 месеци - Репортер - Живот

Американците не сакаат телевизиската водителка Опра Винфри да се кандидира за претседател, покажуваат податоците од новата анкета на институтот „Марист Пол”.

Американците до Опра  седи си кај што си  не си за политика

Американците до Опра: седи си кај што си, не си за политика

пред 4 месеци - Вечер - Свет

Американците не сакаат телевизиската водителка Опра Винфри да се кандидира за претседател, покажуваат податоците од новата анкета на институтот „Марист Пол".

Американците не сакаат Опра да се кандидира за Белата куќа

Американците не сакаат Опра да се кандидира за Белата куќа

пред 4 месеци - 24 вести - Сцена

Американците не сакаат телевизиската водителка Опра Винфри да се кандидира за претседател, покажуваат податоците од новата анкета на институтот „Марист Пол".

Анкета  Американците не сакаат Опра да биде претседател на САД

Анкета: Американците не сакаат Опра да биде претседател на САД

пред 4 месеци - Сител - Свет

Податоците од новата анкета на институтот „Марист Пол”, покажуваат дека Американците не сакаат ТВ водителката Опра Винфри да се кандидира за претседател на САД, јави АФП.

Анкета  Американците не сакаат Опра да биде претседател на САД

Анкета: Американците не сакаат Опра да биде претседател на САД

пред 4 месеци - A1on - Свет

Податоците од новата анкета на институтот „Марист Пол”, покажуваат дека Американците не сакаат ТВ водителката Опра Винфри да се кандидира за претседател на САД, јави АФП.

Анкета  Американците не сакаат Опра да се кандидира за Белата куќа

Анкета: Американците не сакаат Опра да се кандидира за Белата куќа

пред 4 месеци - +Инфо - Свет

Американците не сакаат телевизиската водителка Опра Винфри да се кандидира за претседател, покажуваат податоците од новата анкета на институтот „Марист Пол", јави АФП.

Времеплов
x