20
Има повеќе пари и од Бил гејтс но погледнете каков скромен автомобил вови

Има повеќе пари и од Бил гејтс но погледнете каков скромен автомобил вови

пред 2 месеци - Прес 24 - Свет

Џеф Безос, сопственикот на “Amazon”, стана најбогатиот човек на светот со богатство од 105 милијарди долари, но за него важи дека е скромен и дека не се расфрла со пари.

Џеф Безос веќе  тежи  110 милијарди долари

Џеф Безос веќе „тежи“ 110 милијарди долари

пред 2 месеци - Денар - Економија

Основачот на „Amazon“, Џеф Безос, веќе има богатство од 110 милијарди долари, според „Bloomberg“. Ова е 2,23 милијарди долари повеќе од пред еден ден и 10,7 милијарди долари повеќе кон неговото богатство на крајот од 2017-та година.

Деветте најбогати луѓе во светот заедно имаат 674 милијарди долари

Деветте најбогати луѓе во светот заедно имаат 674 милијарди долари

пред 2 месеци - Бизнис инфо - Економија

Фото: Facebook Деветте најбогати луѓе во светот, според листат на Forbes поседуваат речиси колку што има половина од светската популација, односно 674 милијарди долари, пишува Independent .

Џеф Безос   најбогат човек на денешницата според  Блумберг

Џеф Безос - најбогат човек на денешницата според „Блумберг“

пред 2 месеци - Cooltura - Култура

Според новиот индекс на милијардери на „Блумберг“, најбогатиот човек денес, со повеќе од 105 милијарди долари, е Џеф Безос.

Основачот на  Амазон  стана најбогат човек на светот

Основачот на „Амазон“ стана најбогат човек на светот

пред 2 месеци - Вечер - Живот

Основачот на интернет-страницата „Амазон“, Џеф Безос, стана најбогатиот човек на светот кога неговата состојба беше пресметана на 105,1 милијарди долари, според листата што ја објави „Блумберг“.

Основачот на Amazon  Џеф Безос стана најбогат човек на светот

Основачот на Amazon, Џеф Безос стана најбогат човек на светот

пред 2 месеци - USB - Техно

Основачот на интернет-страницата Amazon, Џеф Безос, стана најбогатиот човек на светот кога неговата состојба беше пресметана на 105,1 милијарди долари, според листата што ја објави Bloomberg.

Основачот на  Амазон  стана најбогат човек на светот

Основачот на „Амазон“ стана најбогат човек на светот

пред 2 месеци - Весник - Живот

Основачот на интернет-страницата „Амазон“, Џеф Безос, стана најбогатиот човек на светот кога неговата состојба беше пресметана на 105,1 милијарди долари, според листата што ја објави „Блумберг“.

Џеф Безос и официјално е најбогатиот човек во историјата

Џеф Безос и официјално е најбогатиот човек во историјата

пред 2 месеци - +Инфо - Живот

Основачот на интернет страницата „Амазон“, Џеф Безос е најбогат човек во историјата откако неговото богатство достигна неверојатни 105,1 милијарди долари.

Времеплов
x