20
Седуммина повредени во експлозија на бомба во Скадар

Седуммина повредени во експлозија на бомба во Скадар

пред 2 месеци - Алфа - Балкан

Најмалку седум лица се ренети денеска при експлозија на бомба во северниот албански град Скадар, чија цел, според локалната полиција, бил бизнисменот Љуљзим Кула.

Експлозија во Скадар  мета на нападот бил албански бизнисмен

Експлозија во Скадар, мета на нападот бил албански бизнисмен

пред 2 месеци - Вечер - Балкан

Шест лица се повредени денеска при експлозија во Скадар, а една од повредените била вработена во црногорската радио-телевизија.

Експлозија во Скадар  мета на нападот бил албански бизнисмен

Експлозија во Скадар, мета на нападот бил албански бизнисмен

пред 2 месеци - Макфакс - Балкан

Шест лица се повредени денеска при експлозија во Скадар, а една од повредените била вработена во црногорската радио-телевизија.

Експлозија во Скадар  мета на нападот бил албански бизнисмен

Експлозија во Скадар, мета на нападот бил албански бизнисмен

пред 2 месеци - Весник - Балкан

Шест лица се повредени денеска при експлозија во Скадар, а една од повредените била вработена во црногорската радио-телевизија.

Експлозија во Скадар  мета на нападот бил албански бизнисмен

Експлозија во Скадар, мета на нападот бил албански бизнисмен

пред 2 месеци - A1on - Балкан

Шест лица се повредени денеска при експлозија во Скадар, а една од повредените била вработена во црногорската радио-телевизија.

Седуммина повредени при експлозија во Скадар   цел на нападот бил бизнисмен

Седуммина повредени при експлозија во Скадар – цел на нападот бил бизнисмен

пред 2 месеци - Либертас - Свет

Најмалку седум лица се ренети денеска при експлозија на бомба во северниот албански град Скадар, чија цел, според локалната полиција, бил бизнисменот Љуљзим Кула.

Седуммина повредени во експлозија на бомба во Скадар

Седуммина повредени во експлозија на бомба во Скадар

пред 2 месеци - Лидер - Без катеторија

Најмалку седум лица се ренети денеска при експлозија на бомба во северниот албански град Скадар, чија цел, според локалната полиција, бил бизнисменот Љуљзим Кула.

Времеплов
x