20
Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

МВР со уште една кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка. Арсенчо Алексовски заедно со поранешниот...

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за марвелзации при изградба на спортска сала

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за марвелзации при изградба на спортска сала

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба на службена положба и овластување“ и „фалсификување исправа“.

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за марвелзации при изградба на спортска сала

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за марвелзации при изградба на спортска сала

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба на службена положба и овластување“ и „фалсификување исправа“.

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за марвелзации при изградба на спортска сала

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за марвелзации при изградба на спортска сала

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба на службена положба и овластување“ и „фалсификување исправа“.

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

пред 4 месеци - +Инфо - Македонија

Секторот за внатрешни работи од Куманово до Основното јавно обвинителство поднесе кривична пријава против А.А. (57) и М.М.

Кривична пријава за поранешен градоначалник на Крива Паланка

Кривична пријава за поранешен градоначалник на Крива Паланка

пред 4 месеци - Прес 24 - Хроника

СВР Куманово до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против 57-годишниот А.А. и 67-годишниот М.М. поради  постоење на основано сомнение дека сториле кривично дело “злоупотреба на службена положба и овластување“ по член 353 став 1 в.

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Како што соопшти денеска МВР, двајцата пријавени во периодот од јуни 2009 година до мај 2013 во два наврати ја злоупотребиле својата службена положба и овластувања.

Kривична пријава за поранешниот градоначалник на Kрива Pаланка

Kривична пријава за поранешниот градоначалник на Kрива Pаланка

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

Секторот за внатрешни работи од Kуманово до Oсновното јавно обвинителство поднесе кривична пријава против A. A. и М. М. поради...

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за малверзации при изградба на спортска сала

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за малверзации при изградба на спортска сала

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба на службена положба и овластување“ и „фалсификување исправа“.

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Крива Паланка

пред 4 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Секторот за внатрешни работи од Куманово до Основното јавно обвинителство поднесе кривична пријава против А.А. (57) и М.М.

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка

пред 4 месеци - Кајгана - Хроника

Кумановската полиција до ОЈО Куманово поднесе кривична пријава против лицата А.А. (57) и М.М. (67), поради сомнение дека сториле кривично дело „злоупотреба на службена положба и овластување“ и „фалсификување исправа“.

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за малверзации при изградба на спортска сала

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за малверзации при изградба на спортска сала

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Секторот за внатрешни работи од Куманово до Основното јавно обвинителство поднесе кривична пријава против Арсенчо Алексовски (57) и М.

Времеплов
x