20
ЕП   Хрватска 2018  Македонските навивачи се подготвуваат за вечерашниот дуел

ЕП - Хрватска 2018: Македонските навивачи се подготвуваат за вечерашниот дуел

пред 3 месеци - Сител - Ракомет

Македонските навивачи кои се присутни во Загреб веќе ја подреваат атмосферата за вечерашниот дуел со Словенија. Нашите навивачи се наоѓаат во фан зоната во „Club Roko" на улица Јарунска бр.

 Рокаат  македонски хитови во  Роко

„Рокаат“ македонски хитови во „Роко“

пред 3 месеци - Sportmedia - Ракомет

Клубот „Роко" (на улица „Јарунска 5") во Загреб е собирниот центар, отворен простор за дружење на македонските фанови. Денеска...

Клубот  Роко  во Загреб е македонската фан зона на ЕП

Клубот „Роко“ во Загреб е македонската фан-зона на ЕП

пред 3 месеци - Sportmedia - Ракомет

Утре во Загреб ќе биде отворена македонска фан-зоната, која традиционално ги собира сите македонски навивачи кои дојдоа да го бодрат националниот тим.

Времеплов
x