20
Наместо топлификација  Битола ќе добие гасификација

Наместо топлификација, Битола ќе добие гасификација

пред 2 месеци - Алфа - Македонија

Каква ќе биде судбината на проектот Топлификација на Битола со користење на отпадните води од РЕК ``Битола``, не е тешко да се претпостави, барем според сигналите што ги даваат локалните самоуправи на општините Новаци и Битола.

Васко Ковачевски официјално стана директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски официјално стана директор на РЕК-Битола

пред 2 месеци - Сител - Македонија

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола, соопштина од Електрани на Македонија.

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола

пред 2 месеци - Вечер - Економија

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи поранешниот пратеник на СДСМ, Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола.

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК Битола

пред 2 месеци - Макфакс - Економија

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи поранешниот пратеник на СДСМ, Васко Ковачевски, за директор на РЕК-Битола.

Васко Ковачевски официјално стана директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски официјално стана директор на РЕК-Битола

пред 2 месеци - +Инфо - Економија

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола, соопштина од Електрани на Македонија.

Новаци се подготвува да го стартува проектот за топлификација

Новаци се подготвува да го стартува проектот за топлификација

пред 2 месеци - Канал 5 - Македонија

Градоначалникот на Новаци Љубе Кузмановски смета дека се реални изгледите да се топлифицира оваа рурална општина токму заради непосредната близина од само два километри од РЕК Битола.

Васко Ковачевски е назначен за нов директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски е назначен за нов директор на РЕК-Битола

пред 2 месеци - Канал 5 - Македонија

Од комапнијата соопштуваат дека менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен,...

Васко Ковачевски и официјално директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски и официјално директор на РЕК Битола

пред 2 месеци - 24 вести - Економија

Поранешниот пратеник од редовите на СДСМ Васко Ковачевски од денеска и официјално е нов директор на РЕК-Битола. Неговото...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола

пред 2 месеци - A1on - Економија

„Управниот одбор на АД „Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД...

Васко Ковачевски официјално стана директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски официјално стана директор на РЕК-Битола

пред 2 месеци - Бриф - Економија

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола, соопштина од Електрани на Македонија.

Васко Ковачевски и официјално нов директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски и официјално нов директор на РЕК Битола

пред 2 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Централниот Регистар на Република Македонија постапувајќи по пријавата за упис на промена на овластено лице на подружницата...

Васко Ковачевски и официјално нов директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски и официјално нов директор на РЕК Битола

пред 2 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Пратеникот на СДСМ и претседател на СДСМ Битола , Васко Ковачевски и официјално е директор на РЕК Битола. Според објавата...

Васко Ковачевски назначен за директор на РЕК Битола

Васко Ковачевски назначен за директор на РЕК-Битола

пред 2 месеци - Либертас - Македонија

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. „Менаџментот на АД...

Времеплов
x