20
Еве една конкретна анализа за намалување на загадувањето во Скопје

Еве една конкретна анализа за намалување на загадувањето во Скопје

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Освен огромното страдање предизвикано од предвремените умирања и заболувањата, аерозагадувањето предизвикува и огромен негативен...

Еве една конкретна анализа за намалување на загадувањето во Скопје

Еве една конкретна анализа за намалување на загадувањето во Скопје

пред 3 месеци - Вечер - Скопје

Освен огромното страдање предизвикано од предвремените умирања и заболувањата, аерозагадувањето предизвикува и огромен негативен...

Тетово се гуши властите сеуште без мерки и решенија  за аерозагадувањето

Тетово се гуши,властите сеуште без мерки и решенија за аерозагадувањето

пред 3 месеци - Алфа - Македонија

Тетовци секојдневно се трујат од загадениот воздух, а локалните власти и натаму се без конкретни мерки и решенија за намалување на аерозагадувањето.

Македонија и аерозагадувањето  Има ли излез

Македонија и аерозагадувањето: Има ли излез?

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Освен огромното страдање предизвикано од предвремените умирања и заболувањата, аерозагадувањето предизвикува и огромен негативен...

Македонија и аерозагадувањето  Има ли излез

Македонија и аерозагадувањето: Има ли излез?

пред 3 месеци - DW - Македонија

Освен огромното страдање предизвикано од предвремените умирања и заболувањата, аерозагадувањето предизвикува и огромен негативен импакт врз националната економија.

Проклетите провинцијалци го загадија Скопјево

Проклетите провинцијалци го загадија Скопјево

пред 3 месеци - еМАГАЗИН - Без катеторија

Девојките од провинција доаѓаат во Скопје за да најдат маж, а мажите да им ја земаат работата на Скопјаните. Најнов стеротип...

Времеплов
x