20
Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет во женска конкуренција

Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет во женска конкуренција

пред 4 месеци - 24 вести - Спорт

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок за заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во 2022 година.

Мукаетов ЕП 2022 одлична можност за промоција на Скопје и на Македонија

Мукаетов: ЕП 2022 одлична можност за промоција на Скопје и на Македонија

пред 4 месеци - +Инфо - Спорт

Претседателот на Ракометната федерација на Македонија, Живко Мукаетов, денеска заедно со градоначалникот на Скопје, Петре...

Скопје  кандидат за домаќин на ЕП во женски ракомет во 2022 година

Скопје – кандидат за домаќин на ЕП во женски ракомет во 2022 година

пред 4 месеци - Вечер - Спорт

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката...

Скопје  кандидат за домаќин на ЕП во женски ракомет во 2022 година

Скопје – кандидат за домаќин на ЕП во женски ракомет во 2022 година

пред 4 месеци - Макфакс - Спорт

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката...

Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет во женска конкуренција

Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет во женска конкуренција

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Како градови организатори на ова првенство ќе бидат Скопје од Македонија, Подгорица од Црна Гора и Целје и Љубљана од Словенија.

Што бара Шилегов во Загреб

Што бара Шилегов во Загреб?

пред 4 месеци - Infomax - Македонија

Македонија денеска ќе го одигра првиот натпревар на Европското првенство во Хрватска, а противник ќе ни биде репрезентацијата на Словенија.

Скопје  кандидат за домаќин на ЕП во женски ракомет во 2022 година

Скопје - кандидат за домаќин на ЕП во женски ракомет во 2022 година

пред 4 месеци - +Инфо - Скопје

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката...

Балканот обединет Скопје  Љубљана  Подгорица заедно за женскиот ракомет

Балканот обединет: Скопје – Љубљана – Подгорица, заедно за женскиот ракомет

пред 4 месеци - Македонски Спорт - Ракомет

„Спортот е најдобра реклама на државата“ - Ракометните федерации на Македонија, Словенија и Црна Гора ја претставија заедничката...

Град Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет во женска конкуренција

Град Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет во женска конкуренција

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката...

Мукаетов Организацијата на ЕП би била инјекција за женскиот ракомет во Македонија

Мукаетов: Организацијата на ЕП би била инјекција за женскиот ракомет во Македонија

пред 4 месеци - Дерби - Ракомет

Од Загреб за „Дерби“ Александар Табаковски Претседателот на РФМ, Живко Мукаетов, не го крие оптимизмот во однос на кандидатурата...

ЕП  Хрватска 2018 Мукаетов Шампионатот ќе биде можност да го подигнеме нивото на женскиот ракомет кај нас

ЕП - Хрватска 2018: Мукаетов: Шампионатот ќе биде можност да го подигнеме нивото на женскиот ракомет кај нас

пред 4 месеци - Сител - Ракомет

Претедателот на Ракометната федерација на Македонија, Живко Мукаетов, во друштво на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов,...

Македонија ја презентираше својата кандидатура за ЕП 2022

Македонија ја презентираше својата кандидатура за ЕП 2022

пред 4 месеци - РК Металург - Ракомет

Претседателот на РФМ Живко Мукаетов и градоначалникот на Скопје Петре Шилегов во Загреб беа дел од денешното официјално претставување на заедничката кандидатура на Македонија, Црна Гора и на Словенија за организација на женското ЕП во 2022 година.

ЕП  Хрватска 2018 Шилегов Скопје ги има сите потребни капацитети

ЕП - Хрватска 2018: Шилегов: Скопје ги има сите потребни капацитети

пред 4 месеци - Сител - Ракомет

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов во Загреб зборуваше за кандидатурата на македонија за женското Европско првенство во 2022 година.

Склучивме договор со непријателите  Словенија Македонија и Црна Гора се здружија за ЕП 2022

Склучивме договор со „непријателите“: Словенија, Македонија и Црна Гора се здружија за ЕП 2022

пред 4 месеци - Sportmedia - Ракомет

Ракометните федерациите на Македонија, Словенија и Црна Гора, во Загреб ја претставија заедничката кандидатура за организација на Европското првенство за жени 2022 година, која е единствената за ова континенталното натпреварување.

Мукаетов ЕП 2022 одлична можност за промоција на Скопје и Македонија

Мукаетов: ЕП 2022 одлична можност за промоција на Скопје и Македонија

пред 4 месеци - Либертас - Спорт

Претседателот на Ракометната федерација на Македонија, Живко Мукаетов, денеска заедно со градоначалникот на Скопје, Петре...

Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет во женска конкуренција

Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет во женска конкуренција

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок за заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во 2022 година.

Град Скопје поднесе канадидатура за домаќин на ЕП во женски ракомет

Град Скопје поднесе канадидатура за домаќин на ЕП во женски ракомет

пред 4 месеци - Нова ТВ - Македонија

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура...

Македонија Словенија и Црна Гора ја претставија заедничката кандидатура за организација на ракометното ЕП во 2022 година

Македонија, Словенија и Црна Гора ја претставија заедничката кандидатура за организација на ракометното ЕП во 2022 година

пред 4 месеци - Дерби - Ракомет

Од Загреб за „Дерби“ Александар Табаковски Македонија има реални шанси да стане коорганизатор на сениорското Европско ракометно првенство во женска конкуренција, кое ќе се одржи во 2022 година.

Времеплов
x