20
Франција  Пијани патници лумпувале во воз  приведени 30 лица

Франција: Пијани патници лумпувале во воз, приведени 30 лица

пред 2 месеци - A1on - Свет

Полицијата привела 30 патници во воз кој сообраќал од Париз за Евиан, поради предизвикување нереди, пренесе радио Франс инфо.

Франција  Пијани патници лумпувале во воз  приведени 30 лица

Франција: Пијани патници лумпувале во воз, приведени 30 лица

пред 2 месеци - Вечер - Свет

Полицијата привела 30 патници во воз кој сообраќал од Париз за Евиан, поради предизвикување нереди, пренесе радио Франс инфо.

Франција  Пијани патници лумпувале во воз  приведени 30 лица

Франција: Пијани патници лумпувале во воз, приведени 30 лица

пред 2 месеци - Макфакс - Свет

Полицијата привела 30 патници во воз кој сообраќал од Париз за Евиан, поради предизвикување нереди, пренесе радио Франс инфо.

Франција  Пијани патници лумпувале во воз  приведени 30 лица

Франција: Пијани патници лумпувале во воз, приведени 30 лица

пред 2 месеци - Весник - Свет

Полицијата привела 30 патници во воз кој сообраќал од Париз за Евиан, поради предизвикување нереди, пренесе радио Франс инфо.

Времеплов
x