20
Ако се разболиш во Штипско  ќе се лечиш во Скопје

Ако се разболиш во Штипско, ќе се лечиш во Скопје

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Пациенти од Истокот се жалат дека дел од апаратите во штипска клиничка се надвор од функција, поради што се приморани здравствените услуги да ги бараат по скопските клиники.

Дотраени и ненавремено сервисирани апарати ги пренасочуваат пацинетите од истокот кон Скопје

Дотраени и ненавремено сервисирани апарати ги пренасочуваат пацинетите од истокот кон Скопје

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Дотраени и ненавремено сервисирани апарати ги пренасочуваат пацинетите од истокот кон Скопје Пациенти...

Граѓаните од источниот регион приморани да одат во Скопје или Струмица за комопјутерска томографија

Граѓаните од источниот регион приморани да одат во Скопје или Струмица за комопјутерска томографија

пред 3 месеци - Алфа - Македонија

За прегледи на Компјутерска томографија пациентите од Истокот се приморани наместо во Штип, истите да ги прават во Струмица или Скопје.

Ако се разболиш во Штипско  ќе се лечиш во Скопје

Ако се разболиш во Штипско, ќе се лечиш во Скопје

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Пациенти од Истокот се жалат дека дел од апаратите во штипска клиничка се надвор од функција, поради што се приморани здравствените услуги да ги бараат по скопските клиники.

Во штипската Клиничка болница не работи Компјутерскиот томограф

Во штипската Клиничка болница не работи Компјутерскиот томограф

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

Компјутерскиот томограф во штипската Клиничка болница е расипан, па пациентите од источниот регион мора овие прегледи да ги вршат на томографите во болницата во Струмица или во Клиничкиот центар во Скопје.

Апаратите во штипската болница не се сервисирале навремено

Апаратите во штипската болница не се сервисирале навремено

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Во моментов надвор од употреба се Компјутерскиот томограф и апаратот за факометода наменет за лекување на очни болести. Бидејќи...

Не работи томографот во штипската Клиничка болница

Не работи томографот во штипската Клиничка болница

пред 3 месеци - Нова ТВ - Македонија

Клиничка болница Штип фото: Нова Македонија Компјутерскиот томограф во штипската Клиничка болница е расипан, па пациентите од источниот регион мора овие прегледи да ги вршат на томографите во болницата во Струмица или во Клиничкиот центар во Скопје.

Во штипската Клиничка болница не работи компјутерскиот томограф

Во штипската Клиничка болница не работи компјутерскиот томограф

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Компјутерскиот томограф во штипската Клиничка болница е расипан, па пациентите од источниот регион мора овие прегледи да ги вршат на томографите во болницата во Струмица или во Клиничкиот центар во Скопје.

Времеплов
x