20
Во Индија потона траект со ученици

Во Индија потона траект со ученици

пред 2 месеци - Сител - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата.

Во Индија потона траект со ученици  двајца удавени

Во Индија потона траект со ученици, двајца удавени

пред 2 месеци - Алфа - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата.

Потона траект со ученици во Индија

Потона траект со ученици во Индија

пред 2 месеци - Макфакс - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати.

Потона траект со ученици во Индија

Потона траект со ученици во Индија

пред 2 месеци - Вечер - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати.

Потона траект со ученици во Индија

Потона траект со ученици во Индија

пред 2 месеци - Весник - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати.

Во Индија потона траект со ученици  двајца удавени

Во Индија потона траект со ученици, двајца удавени

пред 2 месеци - +Инфо - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата.

Во Индија потона траект со ученици

Во Индија потона траект со ученици

пред 2 месеци - A1on - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата.

Во Индија потона траект со ученици

Во Индија потона траект со ученици

пред 2 месеци - Пулс 24 - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата.

Времеплов
x