20
Средени од глава допети   Цеца и Анета Молика прегрнати како вистински другарки

Средени од глава допети - Цеца и Анета Молика прегрнати како вистински другарки

пред 3 месеци - Прес 24 - Забава

Во својата долгогодишна музичка кариера, фолк пејачката Анета Мицевска се покажа и докажа како еден од најдобрите вокали на македонската естрада.

По Гоца Тржан  на ред е и Цеца да се фати за глава  Анета Молика

По Гоца Тржан, на ред е и Цеца да се фати за глава: Анета Молика

пред 3 месеци - Убавина и здравје - Без катеторија

Фолк-пејачката Анета Мицевска откако стана ексклузивец на  „Гранд-продукција“ повеќе се зближи и со колегите од соседството.

Цеца и Анета Молика прегрнати во Белград

Цеца и Анета Молика прегрнати во Белград

пред 3 месеци - Репортер - Сцена

Фолк- пејачкта Анета Молика, одкако стана ексклузивец српската „Гранд“ продукација, таа се почесто е во друштво со српските фолк пејачи.

Дотерани и насмеани  Цеца и Анета Молика прегрнати како две другарки

Дотерани и насмеани: Цеца и Анета Молика прегрнати како две другарки!

пред 3 месеци - Сител - Сцена

Во својата долгогодишна музичка кариера, фолк пејачката Анета Мицевска се покажа и докажа како еден од најдобрите вокали на македонската естрада.

Времеплов
x