20
Снег на патиштата кај Крива Паланка  Плетвар и Делчево

Снег на патиштата кај Крива Паланка, Плетвар и Делчево

пред 2 месеци - A1on - Македонија

СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози.Снег со слаб интинзитет провејува на патните правци К.

Сообраќајот по влажни коловози  слаб снег на Шапка  Маврово и Стража

Сообраќајот по влажни коловози, слаб снег на Шапка, Маврово и Стража

пред 2 месеци - Канал 5 - Македонија

Намалена видливост поради магла од 50-150м. има на патните правци Лисец - Попова Шапка , Крак-Мавро, Ѓавато, Крушево, Плетвар и Струмица.

Сообраќајот по влажни коловози  слаб снег на Шапка  Маврово и Стража

Сообраќајот по влажни коловози, слаб снег на Шапка, Маврово и Стража

пред 2 месеци - A1on - Македонија

СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег со слаб интинзитет провејува на Попова Шапка, Маврово и Стража кој не се задржува на коловозот.

Времеплов
x