20
И перењето алишта ќе стане  паметно

И перењето алишта ќе стане „паметно“

пред 2 месеци - A1on - Техно

Компанијата Самсунг на годинешното Шоу за потрошувачка електроника (ЦЕС) во Лас Вегас, ја најави својата нова генерација на машини за алишта, засновани на Квик-Драјв технологија.

Samsung машина за перење со QuickDrive технологија

Samsung машина за перење со QuickDrive технологија

пред 2 месеци - Интересно - Техно

Новата генерација на перална машина се базира на QuickDrive технологија, која беше презентирана на CES 2018 саемот во Лас Вегас.

И перењето алишта ќе стане  паметно

И перењето алишта ќе стане „паметно“

пред 2 месеци - Популарно - Техно

Компанијата Самсунг на годинешното Шоу за потрошувачка електроника (ЦЕС) во Лас Вегас, ја најави својата нова генерација на машини за алишта, засновани на Квик-Драјв технологија.

Samsung ја проширува својата палета премиум машини за перење алишта со нов модел

Samsung ја проширува својата палета премиум машини за перење алишта со нов модел

пред 2 месеци - GSM - Техно

Samsung ElectronicsCo., Ltd. го најави воведувањето на новата генерација машини за перење со револуционерна QuickDrive™ технологија.

Времеплов
x