Млеко од коноп, сок од дуња и јаболко или од тиква, шејк со млеко од афион, малина и јагода со пивски квасец, Фредо капучино со нане, црна лимонада со јаглен, еспресо со портокал, како со оризово млеко, кафе со природен витамин Д.