20
Бујароска   Од Владата очекувавме повеќе против загадувањето

Бујароска - Од Владата очекувавме повеќе против загадувањето

пред 3 месеци - Р.С. Европа - Македонија

Посериозно почна да се решава проблемот со загадувањето, но не со брзината со која очекувавме да се остварат барањата нa еколошките организации, вели Александра Бујароска од Фронт 21/42, во неделното интервју на Радио Слободна Европа.

Бујароска  Од Владата очекувавме повеќе против загадувањето

Бујароска: Од Владата очекувавме повеќе против загадувањето

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Посериозно почна да се решава проблемот со загадувањето, но не со брзината со која очекувавме да се остварат барањата нa еколошките организации, вели Александра Бујароска од Фронт 21/42, во неделното интервју на Радио Слободна Европа.

Времеплов
x