20
Вујовиќ се жали на судењето  но ја честита победата на Македонија

Вујовиќ се жали на судењето, но ја честита победата на Македонија

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

- Им го честитам успехот на македонскиот национален тим. Немам приговор на играта на моите избраници. Заклучив дека по 45 години не ги знам правилата на ракометот.

Вујовиќ ја презема вината, но потоа „го избриша подот“ со судиите!

пред 3 месеци - Дерби - Ракомет

Од Загреб за „Дерби“, Александар Табаковски Селекторот на Словенија, Веселин Вујовиќ, со брутален медиумски напад врз судиската двојка од Романија побара образложение за поразот што неговите избраници го претрпеа од Македонија.

Вујовиќ  Никако да го сфатиме овој чуден судиски критериум

Вујовиќ: Никако да го сфатиме овој чуден судиски критериум

пред 3 месеци - Дерби - Ракомет

Веселин Вујовиќ не можеше да го сокрие разочарувањето од поразот на неговата репрезентација од Македонија, а во својата прва изјава по средбата во Загреб истакна дел од причините за поразот.

Времеплов
x