20
Снежно невреме ја парализираше Грција

Снежно невреме ја парализираше Грција

пред 2 месеци - Лидер - Без катеторија

Реонот на грчкиот град Лариса денеска е зафатен од силен ветер и врнежи од дожд и снег, кои предизвикаа поплави и проблеми во сообраќајот.

Силно невреме во Грција   снег и поплави предизвикаа проблем ширум земјата

Силно невреме во Грција - снег и поплави предизвикаа проблем ширум земјата

пред 2 месеци - Прес 24 - Балкан

Реонот на грчкиот град Лариса денеска е зафатен од силен ветер и врнежи од дожд и снег, кои предизвикаа поплави и проблеми во сообраќајот.

Снежно невреме ја парализираше Грција

Снежно невреме ја парализираше Грција

пред 2 месеци - Сител - Балкан

Реонот на грчкиот град Лариса денеска е зафатен од силен ветер и врнежи од дожд и снег, кои предизвикаа поплави и проблеми во сообраќајот.

Невреме и снег во Грција

Невреме и снег во Грција

пред 2 месеци - +Инфо - Свет

Реонот на грчкиот град Лариса денеска е зафатен од силен ветер и врнежи од дожд и снег, кои предизвикаа поплави и проблеми во сообраќајот.

Времеплов
x