20
ВМРО ДПМНЕ Веднаш да прекине притворот за уставобранителите

ВМРО-ДПМНЕ: Веднаш да прекине притворот за уставобранителите

пред 3 месеци - Сител - Македонија

„Партиските инсталации во судството го рушат функционирањето на правдата и правната држава. Очигледно е дека судиите станаа партиски послушници и војници.

ВМРО ДПМНЕ Веднаш да прекине притворот за уставобранителите

ВМРО-ДПМНЕ: Веднаш да прекине притворот за уставобранителите

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Очигледно е дека судиите станаа партиски послушници и војници. Јасно е дека во овој момент Република Македонија е во тотален мрак, а од правната држава нема ни П.

ВМРО ДПМНЕ Судот е директен учесник во раздорот предизвикан од владата на СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ: Судот е директен учесник во раздорот предизвикан од владата на СДСМ

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Партиските инсталации во судството го рушат функционирањето на правдата и правната држава, потенцираат во денешното соопштение од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Притворот за уставобранителите мора веднаш да прекине

ВМРО-ДПМНЕ: Притворот за уставобранителите мора веднаш да прекине

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку сооптение реагираа на одлуките на Апелација за продолжување на притворите: - „Партиските инсталации во судството го рушат функционирањето на правдата и правната држава.

ВМРО ДПМНЕ Судот е директен учесник во раздорот предизвикан од владата на СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ: Судот е директен учесник во раздорот предизвикан од владата на СДСМ

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Партиските инсталации во судството го рушат функционирањето на правдата и правната држава, потенцираат во денешното соопштение од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Судот е директен учесник во раздорот предизвикан од владата на СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ: Судот е директен учесник во раздорот предизвикан од владата на СДСМ

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Партиските инсталации во судството го рушат функционирањето на правдата и правната држава, потенцираат во денешното соопштение од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Притворот за уставобранителите мора веднаш да прекине

ВМРО-ДПМНЕ: Притворот за уставобранителите мора веднаш да прекине

пред 3 месеци - A1on - Македонија

„Партиските инсталации во судството го рушат функционирањето на правдата и правната држава. Очигледно е дека судиите станаа партиски послушници и војници.

ВМРО ДПМНЕ Вистинските виновници кои го прекршија Уставот и законите во моментов ги водат институциите притворените не се терористи

ВМРО-ДПМНЕ: Вистинските виновници кои го прекршија Уставот и законите во моментов ги водат институциите, притворените не се терористи

пред 3 месеци - Лидер - Без катеторија

Од ВМРО-ДПМНЕ обвинуваат дека партиските инсталации во судството го рушат функционирањето на правдата и правната држава. Како што велат од партијата очигледно е дека судиите станаа партиски послушници и војници.

Реакција на ВМРО ДПМНЕ за продолжените притвори

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ за продолжените притвори

пред 3 месеци - 24 вести - Македонија

Скандалозна е одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите за луѓето во врска со настаните во собранието на 27 април, оценува опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Оперските пејачи, глумците, режисерите, се жртви на политички прогон

пред 3 месеци - ТВ Нова - Македонија

Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од...

ВМРО ДПМНЕ Скандалозна одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите

ВМРО-ДПМНЕ: Скандалозна одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите

пред 3 месеци - Сител - Македонија

„Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување...

ВМРО ДПМНЕ Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

ВМРО-ДПМНЕ: Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од...

ВМРО ДПМНЕ Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

ВМРО-ДПМНЕ: Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од...

ВМРО ДПМНЕ Прогонот на десетици невини луѓе за фабрикувано дело тероризам мора да запре

ВМРО-ДПМНЕ: Прогонот на десетици невини луѓе за фабрикувано дело тероризам мора да запре

пред 3 месеци - Infomax - Македонија

(Интегрален текст од соопштението на ВМРО-ДПМНЕ) Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката...

ВМРО ДПМНЕ Скандалозна одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите

ВМРО-ДПМНЕ: Скандалозна одлуката на Апелациониот суд за продолжување на притворите

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја бранеа оваа држава уште еднаш потврди дека ги подржува катастрофалните политики кои водат кон се поголем раздор и продлабочување на кризата.

ВМРО ДПМНЕ Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

ВМРО-ДПМНЕ: Македонските патриоти се жртви на политичка инквизиција

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од...

ВМРО ДПМНЕ Притворените не се терористи туку жртви на политички прогон

ВМРО-ДПМНЕ:Притворените не се терористи,туку жртви на политички прогон

пред 3 месеци - Нова ТВ - Македонија

По одлуката на Апелациониот суд, осомничените за насилните протести во Собранието на 27. април да останат во притвор, од ВМРО-ДПМНЕ сметаат дека институциите уште еднаш паднале на тестот за владеење на правото.

ВМРО ДПМНЕ Уметниците пратениците полициските службеници и останатите притворени за 27 април не се терористи

ВМРО-ДПМНЕ: Уметниците, пратениците, полициските службеници и останатите притворени за 27 април не се терористи!

пред 3 месеци - A1on - Македонија

„Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување...

ВМРО ДПМНЕ Прогонот на десетици невини луѓе за фабрикувано дело тероризам мора да запре

ВМРО-ДПМНЕ: Прогонот на десетици невини луѓе за фабрикувано дело тероризам мора да запре

пред 3 месеци - Лидер - Без катеторија

(Интегрален текст од соопштението на ВМРО-ДПМНЕ) Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со...

ВМРО ДПМНЕ Судот денес беше соучесник во уништувањето на правната држава

ВМРО-ДПМНЕ: Судот денес беше соучесник во уништувањето на правната држава

пред 3 месеци - Фаланга - Македонија

Соопштение на ВМРО-ДПМНЕ. „Владата на СДСМ економски и политички ја урива Македонија, а судот со денешната одлука влезе во сценариото на поддршка на катастрофалните политики кои водат во натамошно продлабочување на кризата и конфликтите.

ВМРО ДПМНЕ Судот денес беше соучесник во уништувањето на правната држава

ВМРО-ДПМНЕ: Судот денес беше соучесник во уништувањето на правната држава

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

За ВМРО-ДПМНЕ одлуките на Апелациски суд Скопје да ги отфрли жалбите на единаесеттемина притворени за насилствата во Собранието на Република Македонија на 27 април лани се уништување на правната држава и гола политичка конструкција.

ВМРО ДПМНЕ Отфрлените жалби правно неиздржани

ВМРО-ДПМНЕ: Отфрлените жалби правно неиздржани

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Притворените патриоти не се терористи! Уметниците, пратениците, полициските службеници и останатите притворени во врска со...

ВМРО ДПМНЕ Одлуката на Апелација скандалозна судот замижа пред фактите

ВМРО-ДПМНЕ: Одлуката на Апелација скандалозна, судот замижа пред фактите

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Отфрлањето на жалбите на одбраната и решението патриотите да останат во притвор е целосно правно неиздржано, реагира опозијата по одлуката на Апелациониот суд.

ВМРО ДПМНЕ Одлуката на Апелација скандалозна судот замижа пред фактите

ВМРО-ДПМНЕ: Одлуката на Апелација скандалозна, судот замижа пред фактите

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Отфрлањето на жалбите на одбраната и решението патриотите да останат во притвор е целосно правно неиздржано, реагира опозијата по одлуката на Апелациониот суд.

ВМРО ДПМНЕ Апелацискиот суд замижа пред сите факти и приговори и ги продолжи притворите

ВМРО ДПМНЕ: Апелацискиот суд замижа пред сите факти и приговори и ги продолжи притворите

пред 3 месеци - 24 вести - Македонија

Апелацискиот суд денеска беше соучесник во уништувањето на правната држава, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ, откако скопска апелација ги потврди одлуките за продолжување на 11 осомничени за настаните од 27 април.

ВМРО ДПМНЕ Одлуката на Апелација скандалозна судот замижа пред фактите

ВМРО-ДПМНЕ: Одлуката на Апелација скандалозна, судот замижа пред фактите

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Отфрлањето на жалбите на одбраната и решението патриотите да останат во притвор е целосно правно неиздржано, реагира опозијата по одлуката на Апелација.

ВМРО ДПМНЕ Судот денес беше соучесник во уништувањето на правната држава

ВМРО-ДПМНЕ: Судот денес беше соучесник во уништувањето на правната држава

пред 3 месеци - A1on - Македонија

„Владата на СДСМ економски и политички ја урива Македонија, а судот со денешната одлука влезе во сценариото на поддршка на катастрофалните политики кои водат во натамошно продлабочување на кризата и конфликтите.

ВМРО ДПМНЕ Судот денес беше соучесник во уништувањето на правната држава а судиите потклекнаа на уцените и притисоците

ВМРО-ДПМНЕ: Судот денес беше соучесник во уништувањето на правната држава, а судиите потклекнаа на уцените и притисоците

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

„Владата на СДСМ економски и политички ја урива Македонија, а судот со денешната одлука влезе во сценариото на поддршка на катастрофалните политики кои водат во натамошно продлабочување на кризата и конфликтите.

ВМРО ДПМНЕ Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност

ВМРО-ДПМНЕ: Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска повторно реагираа на усвоениот Закон за јазиците, за кој сега на потег е претседателот Иванов, кој може и да не го потпише истиот.

ВМРО ДПМНЕ Неправедно притворените да бидат ослободени

ВМРО-ДПМНЕ: Неправедно притворените да бидат ослободени

пред 3 месеци - Алфа - Македонија

Граѓаните на Република Македонија вчера ја видоа сета деструкција на власта и антидржавните политики кои ги спроведуваат.

Времеплов
x