20
Хрватски новинар  Вакво лудило никогаш не сум доживеал    какав лом  тотални хаос

Хрватски новинар: Вакво лудило никогаш не сум доживеал - „какав лом, тотални хаос“ !

пред 3 месеци - Скопје Инфо - Спорт

Хрватите пренесоа дел од атмосферата по социјалните мрежи, а ваквата атмосфера не ги оставила рамнодушни. “Се’ сум чул и...

Хрватски новинар  Вакво лудило никогаш не сум доживеал   какав лом  тотални хаос

Хрватски новинар: Вакво лудило никогаш не сум доживеал- „какав лом, тотални хаос“!

пред 3 месеци - Лидер - Спорт

Хрватите пренесоа дел од атмосферата по социјалните мрежи, а ваквата атмосфера не ги оставила рамнодушни. “Се’ сум чул и...

Времеплов
x