20

Јанц во стилот на Доленец ја потценува Македонија и по поразот

пред 3 месеци - Лидер - Спорт

Еден од најголемите ракометни таленти во Европа, 21-годишниот Словенец Блаж Јанц по поразот од Македонија излезе со зијава слична на неговиот селектор, Веселин Вујовиќ.

Ало Доленец не те слушаме  виде ли која е Македонија

Ало Доленец не те слушаме, виде ли која е Македонија!

пред 3 месеци - Sportmedia - Ракомет

Можеби не е вистинско време за пресметка, но изјавата на Јуре Доленец по повредата постојано ни одекнува во главата. Ракометарот...

Ало Доленец не те слушаме  нешто си тивок

Ало Доленец не те слушаме, нешто си тивок!

пред 3 месеци - Sportmedia - Ракомет

Можеби не е вистинско време за пресметка, но изјавата на Јуре Доленец по повредата постојано ни одекнува во главата. Ракометарот...

Времеплов
x