20
Хрватите за Фаланга  Како су луди па каос тотални у Арени

Хрватите за „Фаланга“: „Како су луди, па каос тотални у ‘Арени!’“

пред 3 месеци - Вечер - Спорт

Хрватските љубители на ракометот што присуствуваа на вечерашниот дуел меѓу Македонија и Словенија се одушевени од начинот на бодрење, а потоа и на славењето на македонските навивачи.

 ЈАО КАКО СУ ЛУДИ ХАОС У АРЕНИ  Хрватите воодушевени од Македонската фаланга

„ЈАО, КАКО СУ ЛУДИ, ХАОС У АРЕНИ“: Хрватите воодушевени од Македонската фаланга!

пред 3 месеци - Infomax - Македонија

Ваква атмосфера можат да приредат само Македонците и црвено-жолтата боја. Големата поддршка од трибините во арената во Загреб, се чини беше клучна за победата на нашата репрезентација над Словенија.

Хрватски новинар Вакво лудило никогаш не сум доживеал  какав лом тотални хаос

Хрватски новинар: Вакво лудило никогаш не сум доживеал - „какав лом, тотални хаос“ !

пред 3 месеци - Скопје Инфо - Спорт

Хрватите пренесоа дел од атмосферата по социјалните мрежи, а ваквата атмосфера не ги оставила рамнодушни. “Се’ сум чул и...

Хрватски новинар Вакво лудило никогаш не сум доживеал  какав лом тотални хаос

Хрватски новинар: Вакво лудило никогаш не сум доживеал- „какав лом, тотални хаос“!

пред 3 месеци - Лидер - Спорт

Хрватите пренесоа дел од атмосферата по социјалните мрежи, а ваквата атмосфера не ги оставила рамнодушни. “Се’ сум чул и...

Времеплов
x