20
Google избриша 60 игри од Play Store поради порнографски реклами

Google избриша 60 игри од Play Store поради порнографски реклами

пред 2 месеци - USB - Техно

Google избриша 60 игри од нивната апликација Play Store, од кои поголемиот дел беа наменети за деца, откако сигурносната фирма Check Point откри баг кој прикажувал порнографски содржини во игрите.

Google избриша 60 игри од Play Store поради порнографски реклами

Google избриша 60 игри од Play Store поради порнографски реклами

пред 2 месеци - GSM - Техно

Google избриша 60 игри од нивната апликација Play Store, од кои поголемиот дел беа наменети за деца, откако сигурносната фирма Check Point откри баг кој прикажувал порнографски содржини во игрите.

Google избриша 60 игри од Play Store поради порнографски реклами

Google избриша 60 игри од Play Store поради порнографски реклами

пред 2 месеци - Кајгана - Техно

Google избриша 60 игри од нивната апликација Play Store, од кои поголемиот дел беа наменети за деца, откако сигурносната фирма Check Point откри баг кој прикажувал порнографски содржини во игрите.

Google Play Store поддршката доаѓа за нови Chromebooks

Google Play Store поддршката доаѓа за нови Chromebooks

пред 2 месеци - Телефони - Техно

Google продолжува со напорите да овозможи работа со апликациите, сервисите и игрите во PlayStore за Google Chromebook таблетите и на таа листа ќе додаде 10 нови модели со што ќе се збогати корисничкото искуство.

Времеплов
x