20
Родители се жалат на несоодветниот третман кој скопска градинка го има врз децата и нивната воспитувачка

Родители се жалат на несоодветниот третман кој скопска градинка го има врз децата и нивната воспитувачка

пред 2 месеци - Алфа - Македонија

Првата детска aмбасада во светот – Меѓаши најави прес-конференција по повод поплака и сведоштво од група родители за несоодветен третман кон децата, родителите и воспитувачката во градинката „Кочо Рацин“ од Скопје.

 Меѓаши   Родители ја бојкотираат градинката  Кочо Рацин

„Меѓаши“: Родители ја бојкотираат градинката „Кочо Рацин“

пред 2 месеци - +Инфо - Македонија

Првата детска aмбасада во светот „Меѓаши" вели дека поради поплака и сведоштво од група родители за несоодветен третман кон...

 Меѓаши   Родители се жалат на несоодветниот третман од скопска градинка врз децата и нивната воспитувачка

„Меѓаши“: Родители се жалат на несоодветниот третман од скопска градинка врз децата и нивната воспитувачка

пред 2 месеци - A1on - Македонија

Првата детска aмбасада во светот – „Меѓаши“ најави прес-конференција по повод поплака и сведоштво од група родители за несоодветен третман кон децата, родителите и воспитувачката во градинката „Кочо Рацин“ од Скопје.

Родители се жалат на несоодветниот третман кој скопска градинка го има врз децата и нивната воспитувачка

Родители се жалат на несоодветниот третман кој скопска градинка го има врз децата и нивната воспитувачка

пред 2 месеци - Весник - Македонија

Првата детска aмбасада во светот – Меѓаши најави прес-конференција по повод поплака и сведоштво од група родители за несоодветен третман кон децата, родителите и воспитувачката во градинката „Кочо Рацин“ од Скопје.

Родители се жалат на несоодветниот третман кој скопска градинка го има врз децата и нивната воспитувачка

Родители се жалат на несоодветниот третман кој скопска градинка го има врз децата и нивната воспитувачка

пред 2 месеци - Вечер - Македонија

Првата детска aмбасада во светот – Меѓаши најави прес-конференција по повод поплака и сведоштво од група родители за несоодветен третман кон децата, родителите и воспитувачката во градинката „Кочо Рацин“ од Скопје.

Родители се жалат на несоодветниот третман кој скопска градинка го има врз децата и нивната воспитувачка

Родители се жалат на несоодветниот третман кој скопска градинка го има врз децата и нивната воспитувачка

пред 2 месеци - Макфакс - Македонија

Првата детска aмбасада во светот – Меѓаши најави прес-конференција по повод поплака и сведоштво од група родители за несоодветен третман кон децата, родителите и воспитувачката во градинката „Кочо Рацин“ од Скопје.

 Сузе е мојата учителка    бојкот во скопска градинка поради смена на воспитувачката

„Сузе е мојата учителка“ – бојкот во скопска градинка поради смена на воспитувачката

пред 2 месеци - Радио МОФ - Без катеторија

Родители чии деца одат во градинката ,,Кочо Рацин“ во Скопје се револтирани од начинот на кој е извршена кадровска промена...

Градинката Рада Поцева во Кавадарци има капацитет за 560 а во мoмeнтов згрижува двојно повеќе деца

Градинката Рада Поцева во Кавадарци има капацитет за 560 а во мoмeнтов згрижува двојно повеќе деца

пред 2 месеци - Канал 77 - Македонија

Кавадарчани имаат потреба од изградба на нова детска градинка а тоа беше и главниот адут на партиите во предизборието. Дека...

Времеплов
x