20
Скок со потценувачка изјава   македонија не беше толку добра колку што ние бевме лоши

Скок со потценувачка изјава: "македонија не беше толку добра колку што ние бевме лоши"

пред 3 месеци - Прес 24 - Спорт

Голманот Матевж Скок вчера беше можеби и најдобрата алка во репрезентацијата на Словенија, во текот на првото полувреме тој ги доведуваше до очај како македонските ракометари, така и сите оние кои со срце навива за Македонија.

СКОК  СКОКА   Македонците не се толку добри колку што ние бевме лоши

СКОК „СКОКА": Македонците не се толку добри колку што ние бевме лоши!

пред 3 месеци - Sportmedia - Ракомет

"Тешко е да се каже нешто, јас сум лут, тажен, понижен. Ми се чинеше како да не сакаме, не бевме, не најдовме решение да ги надминеме проблемите во играта".

Времеплов
x