20
Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Пет лица од раководството на Фабриката за кабли во Неготино (ФКН), од кои четворица државјани на Бугарија, заработија кривични пријави поради несовесно работење и злуопотреба на службената положба.

Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Пет лица од раководството на Фабриката за кабли во Неготино (ФКН), од кои четворица државјани на Бугарија, заработија кривични пријави поради несовесно работење и злуопотреба на службената положба.

Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Пет лица од раководството на Фабриката за кабли во Неготино (ФКН), од кои четворица државјани на Бугарија, заработија кривични пријави поради несовесно работење и злуопотреба на службената положба.

Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Пет лица од раководството на Фабриката за кабли во Неготино (ФКН), од кои четворица државјани на Бугарија, заработија кривични пријави поради несовесно работење и злуопотреба на службената положба.

МВР  Намерно предизвикан стечај и штета од над 800 милиони денари во Фабриката за кабли Неготино

МВР: Намерно предизвикан стечај и штета од над 800 милиони денари во Фабриката за кабли Неготино

пред 3 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Полициската станица Неготино поднесе кривична пријава против пет лица поради постоење основи на сомнение дека извршиле продолжено...

Цело раководство на Фабриката за кабли од Неготино осомничено за криминал

Цело раководство на Фабриката за кабли од Неготино осомничено за криминал

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

Полициската станица Неготино поднесе кривична пријава против пет лица поради постоење основи на сомнение дека извршиле продолжено...

Раководството на Фабриката за кабли од Неготино осомничено за: „злуопотреба на службената положба и овластување“, „намерно предизвикување стечај“, „оштетување или повластување на доверители“ итн.

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Полициската станица Неготино поднесе кривична пријава против пет лица поради постоење основи на сомнение дека извршиле продолжено...

Времеплов
x