20
Оваа власт дојде на власт зашто претходната не го решаваше проблемот со загадувањето

Оваа власт дојде на власт зашто претходната не го решаваше проблемот со загадувањето

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Дел од педесетината граѓани кои протестираа пред Владата за аерозагадувањето, изјавија дека животот во Скопје станува секојдневна фрустрација поради високите концентрации на канцерогени честички.

Оваа власт дојде на власт зашто претходната не го решаваше проблемот со загадувањето

Оваа власт дојде на власт зашто претходната не го решаваше проблемот со загадувањето

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Дел од педесетината граѓани кои протестираа пред Владата за аерозагадувањето, изјавија дека животот во Скопје станува секојдневна фрустрација поради високите концентрации на канцерогени честички.

Оваа власт дојде на власт зашто претходната не го решаваше проблемот со загадувањето

Оваа власт дојде на власт зашто претходната не го решаваше проблемот со загадувањето

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Дел од педесетината граѓани кои протестираа пред Владата за аерозагадувањето, изјавија дека животот во Скопје станува секојдневна фрустрација поради високите концентрации на канцерогени честички.

Како што носат закони по скратена постапка  така може да го решат и ова прашање

Како што носат закони по скратена постапка, така може да го решат и ова прашање

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Дел од педесетината граѓани кои протестираа пред Владата за аерозагадувањето, изјавија дека животот во Скопје станува секојдневна фрустрација поради високите концентрации на канцерогени честички.

Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

пред 3 месеци - Весник - Македонија

На денешниот протест пред Владата на Република Македонија во Скопје, педесетина граѓани протестираа против загадувањето на воздухот.

Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

На денешниот протест пред Владата на Република Македонија во Скопје, педесетина граѓани протестираа против загадувањето на воздухот.

Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

На денешниот протест пред Владата на Република Македонија во Скопје педесетина граѓани протестираа против загадувањето на воздухот.

Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

пред 3 месеци - A1on - Македонија

На денешниот протест пред Владата на Република Македонија во Скопје, педесетина граѓани протестираа против загадувањето на воздухот.

Граѓани протестираа против загадувањето

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Педесетина граѓани протестираа пред Владата против загадувањето на воздухот, пренесе а1он. „Власта и сегашната и поранешната...

Времеплов
x