20
Протест за чист воздух   повеќе новинари од демонстранти

Протест за чист воздух - повеќе новинари од демонстранти

пред 2 месеци - Алфа - Македонија

Многу малку луѓе се одѕваа на повиците на социјалните мрежи за она што требаше да биде масовен протест против загадувањето на воздухот.

 Вие и вашите деца дишете друг воздух     протест денеска пред Влада

„Вие и вашите деца дишете друг воздух?" - протест денеска пред Влада

пред 2 месеци - Прес 24 - Скопје

Граѓани денеска излегоа пред Владата за да протестираат за загадениот воздух. Граѓаните организирани преку Фејсбук излегоа...

Протест поради загадувањето

Протест поради загадувањето

пред 2 месеци - 24 вести - Македонија

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи денеска. Протестот го организираат граѓани кои преку социјалните мрежи ги повикаа сите загрижени граѓани да излезат и да им се придружат.

Едвај педесетина во битката со отровите во Скопје

Едвај педесетина во битката со отровите во Скопје

пред 2 месеци - +Инфо - Македонија

Слаб, речиси никаков е одѕивот на скопјани во битката за чист воздух, а кои денеска беа повикани да протестираат пред Владата.

Катастрофално низок одзив на денешниот протест против загадувањето

Катастрофално низок одзив на денешниот протест против загадувањето

пред 2 месеци - Нова ТВ - Македонија

Фото: Слободна Европа Околу педесетина граѓани излегоа денеска на протестот против загадувањето на воздухот кој се одржа пред Владата.

Излезете напладне на протест за чист воздух пред Владата

Излезете напладне на протест за чист воздух пред Владата

пред 2 месеци - +Инфо - Македонија

Денеска пред Владата ќе се одржи нов протест против загадениот воздух. Протестот се очекува да почне во 12 часот, а го организираат граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Протест за воздух пред Влада

Протест за воздух пред Влада

пред 2 месеци - Радио МОФ - Без катеторија

Фото Фејсбук Со транспаренти на кои пишува „Вие и вашите деца дишете друг воздух?! “ , „Сакам да дишам“, „Чист воздух – здрави...

Денес протест пред Влада против аерозагадувањето

Денес протест пред Влада против аерозагадувањето

пред 2 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Денеска во 12 часот, пред Владата ќе биде организиран протест против загадениот воздух, од граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Нов протест пред Владата поради загадениот воздух

Нов протест пред Владата поради загадениот воздух

пред 2 месеци - Канал 77 - Македонија

Денеска пред Владата на Република Македонија во Скопје ќе се одржи нов протест против загадениот воздух. Протестот чиј почеток е најавен за 12 часот го организираат загрижени граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Нов протест пред Владата поради загадениот воздух

Нов протест пред Владата поради загадениот воздух

пред 2 месеци - Весник - Македонија

Денеска пред Владата на Република Македонија во Скопје ќе се одржи нов протест против загадениот воздух. Протестот чиј почеток е најавен за 12 часот го организираат загрижени граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Нов протест пред Владата поради загадениот воздух

Нов протест пред Владата поради загадениот воздух

пред 2 месеци - Вечер - Македонија

Денеска пред Владата на Република Македонија во Скопје ќе се одржи нов протест против загадениот воздух. Протестот чиј почеток е најавен за 12 часот го организираат загрижени граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Нов протест пред Владата поради загадениот воздух

Нов протест пред Владата поради загадениот воздух

пред 2 месеци - Макфакс - Македонија

Денеска пред Владата на Република Македонија во Скопје ќе се одржи нов протест против загадениот воздух. Протестот чиј почеток е најавен за 12 часот го организираат загрижени граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Нов протест пред Влада поради загадувањето

Нов протест пред Влада поради загадувањето

пред 2 месеци - A1on - Македонија

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи денеска пред Владата. Протестот го организираат граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Денес протест пред Влада против аерозагадувањето

Денес протест пред Влада против аерозагадувањето

пред 2 месеци - Либертас - Македонија

Денеска во 12 часот, пред Владата ќе биде организиран протест против загадениот воздух, од граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Нов протест пред Влада поради загадувањето

Нов протест пред Влада поради загадувањето

пред 2 месеци - Весник - Македонија

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи денеска пред Владата. Протестот го организираат  граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Нов протест пред Влада поради загадувањето

Нов протест пред Влада поради загадувањето

пред 2 месеци - Вечер - Македонија

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи денеска пред Владата. Протестот го организираат  граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Нов протест пред Влада поради загадувањето

Нов протест пред Влада поради загадувањето

пред 2 месеци - Макфакс - Македонија

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи денеска пред Владата. Протестот го организираат  граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Утре нов протест пред Влада поради загадувањето

Утре нов протест пред Влада поради загадувањето

пред 2 месеци - Весник - Македонија

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи утре напладне пред Владата. Протестот го организираат  граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Утре нов протест пред Влада поради загадувањето

Утре нов протест пред Влада поради загадувањето

пред 2 месеци - Вечер - Македонија

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи утре напладне пред Владата. Протестот го организираат  граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Утре нов протест пред Влада поради загадувањето

Утре нов протест пред Влада поради загадувањето

пред 2 месеци - Макфакс - Македонија

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи утре напладне пред Владата. Протестот го организираат  граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Утре нов протест пред Влада поради загадувањето

Утре нов протест пред Влада поради загадувањето

пред 2 месеци - A1on - Македонија

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи утре напладне пред Владата. Протестот го организираат граѓани кои повикуваат на масовност преку социјалните мрежи.

Утре протест пред Влада поради загадениот воздух

Утре протест пред Влада поради загадениот воздух

пред 2 месеци - Радио МОФ - Без катеторија

Нов протест против загадениот воздух ќе се одржи утре (недела, 13 јануари) напладне пред Владата на Република Македонија.

Времеплов
x