20
НДМ  Министерката Треневска да поднесе оставка

НДМ: Министерката Треневска да поднесе оставка

пред 2 месеци - Весник - Македонија

„Народно движење за Македонија ја повикува министерката за образование Рената Треневска Дескоска да поднесе оставка доколку...

НДМ  Министерката Треневска да поднесе оставка

НДМ: Министерката Треневска да поднесе оставка

пред 2 месеци - Вечер - Македонија

„Народно движење за Македонија ја повикува министерката за образование Рената Треневска Дескоска да поднесе оставка доколку...

НДМ  Министерката Треневска да поднесе оставка

НДМ: Министерката Треневска да поднесе оставка

пред 2 месеци - Вечер - Македонија

„Народно движење за Македонија ја повикува министерката за образование Рената Треневска Дескоска да поднесе оставка доколку...

НДМ  Министерката Треневска да поднесе оставка

НДМ: Министерката Треневска да поднесе оставка

пред 2 месеци - Макфакс - Македонија

„Народно движење за Македонија ја повикува министерката за образование Рената Треневска Дескоска да поднесе оставка доколку...

НДМ  Министерката Треневска да поднесе оставка

НДМ: Министерката Треневска да поднесе оставка

пред 2 месеци - Макфакс - Македонија

„Народно движење за Македонија ја повикува министерката за образование Рената Треневска Дескоска да поднесе оставка доколку...

НДМ  Министерката Треневска да поднесе оставка заради заштита на личниот и професорскиот дигнитет

НДМ: Министерката Треневска да поднесе оставка заради заштита на личниот и професорскиот дигнитет

пред 2 месеци - A1on - Македонија

„Народно движење за Македонија ја повикува министерката за образование Рената Треневска Дескоска да поднесе оставка доколку...

Времеплов
x