20

Околу 70 отсто од Грците не сакаат „Македонија“ во нашето име

пред 2 месеци - ТВ Нова - Без катеторија

Ρечиси седум од десет Грци не се согласуваат терминот Македонија да биде вклучен во името, јави дописникот на МИА од Атина.

ЈА ПОКАЧУВААТ ЦЕНАТА НА ПРЕГОВОРИТЕ  7 од 10 Грци се против Македонија да остане во името

ЈА ПОКАЧУВААТ ЦЕНАТА НА ПРЕГОВОРИТЕ: 7 од 10 Грци се против Македонија да остане во името

пред 2 месеци - Весник - Македонија

Ρечиси седум од десет Грци не се согласуваат терминот Македонија да биде вклучен во името, јави дописникот на МИА од Атина.

ЈА ПОКАЧУВААТ ЦЕНАТА НА ПРЕГОВОРИТЕ  7 од 10 Грци се против Македонија да остане во името

ЈА ПОКАЧУВААТ ЦЕНАТА НА ПРЕГОВОРИТЕ: 7 од 10 Грци се против Македонија да остане во името

пред 2 месеци - Весник - Македонија

Ρечиси седум од десет Грци не се согласуваат терминот Македонија да биде вклучен во името, јави дописникот на МИА од Атина.

ЈА ПОКАЧУВААТ ЦЕНАТА НА ПРЕГОВОРИТЕ  7 од 10 Грци се против Македонија да остане во името

ЈА ПОКАЧУВААТ ЦЕНАТА НА ПРЕГОВОРИТЕ: 7 од 10 Грци се против Македонија да остане во името

пред 2 месеци - Вечер - Македонија

Ρечиси седум од десет Грци не се согласуваат терминот Македонија да биде вклучен во името, јави дописникот на МИА од Атина.

Каменос: Референдум мора да има, „Македонија“ да не биде вклучено во сложеното име

пред 2 месеци - ТВ Нова - Македонија

За референдум во Грција, позициите за името, барањето терминот Македонија да не биде вклучен во сложеното име, пишува меѓу другото, лидерот на Независни Грци Панос Каменос, во неговата колумна за неделнот издание на весникот „Димократиа“.

Истражување на јавното мислење  68 отсто од Грците се против терминот Македонија

Истражување на јавното мислење: 68 отсто од Грците се против терминот Македонија

пред 2 месеци - +Инфо - Македонија

Ρечиси седум од десет Грци не се согласуваат терминот Македонија да биде вклучен во името, јави дописникот на МИА од Атина.

Истражување на јавното мислење во Грција  68 отсто од Грците се против терминот Македонија

Истражување на јавното мислење во Грција: 68 отсто од Грците се против терминот Македонија

пред 2 месеци - +Инфо - Македонија

Ρечиси седум од десет Грци не се согласуваат терминот Македонија да биде вклучен во името, јави дописникот на МИА од Атина.

Каменос бара референдум   Секое вклучување на името Македонија е пад на грчката историја и култура

Каменос бара референдум: „Секое вклучување на името Македонија е пад на грчката историја и култура'

пред 2 месеци - Прес 24 - Македонија

За референдум во Грција, позициите за името, барањето терминот Македонија да не биде вклучен во сложеното име, пишува меѓу другото, лидерот на Независни Грци Панос Каменос, во неговата колумна за неделнот издание на весникот „Димократиа“.

Каменос бара референдум за името во Грција

Каменос бара референдум за името во Грција

пред 2 месеци - Нова ТВ - Свет

За референдум во Грција, позициите за името, барањето терминот Македонија да не биде вклучен во сложеното име, пишува меѓу другото, лидерот на Независни Грци Панос Каменос, во неговата колумна за неделнот издание на весникот „Димократиа“.

Партнерот на Ципрас  Каменос бара референдум за името

Партнерот на Ципрас, Каменос бара референдум за името

пред 2 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

За референдум во Грција, позициите за името, барањето терминот Македонија да не биде вклучен во сложеното име, пишува меѓу другото, лидерот на Независни Грци Панос Каменос, во неговата колумна за неделнот издание на весникот „Димократиа“.

Истражување на јавното мислење во Грција  68 отсто од Грците против терминот Македонија

Истражување на јавното мислење во Грција: 68 отсто од Грците против терминот Македонија

пред 2 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Ρечиси седум од десет Грци не се согласуваат терминот Македонија да биде вклучен во името, јави дописникот на МИА од Атина.

Каменос бара референдум за името

Каменос бара референдум за името

пред 2 месеци - +Инфо - Македонија

За референдум во Грција, позициите за името, барањето терминот Македонија да не биде вклучен во сложеното име, пишува меѓу другото, лидерот на Независни Грци Панос Каменос, во неговата колумна за неделнот издание на весникот „Димократиа“.

Каменос бара референдум за името

Каменос бара референдум за името

пред 2 месеци - Канал 5 - Македонија

- Грчкиот народ ќе треба да одлучи за ова, без преседан во историјата на човештвото, отстапување на истријата и културата на друг народ.

Истражување на јавното мислење во Грција  68 отсто од Грците се против терминот Македонија

Истражување на јавното мислење во Грција: 68 отсто од Грците се против терминот Македонија

пред 2 месеци - Лидер - Без катеторија

Според истражувањето на јавното мислење на агенцијата „Марк“ за грчкиот весник „Прото тема“, 68 отсто од испитаниците одговараат негативно на прашањето дали Грција треба да се согласи за сложено име со терминот Македонија.

Каменос бара референдум за името

Каменос бара референдум за името

пред 2 месеци - Лидер - Без катеторија

За референдум во Грција, позициите за името, барањето терминот Македонија да не биде вклучен во сложеното име, пишува меѓу другото, лидерот на Независни Грци Панос Каменос, во неговата колумна за неделнот издание на весникот „Димократиа“.

Грција нѐ призна под уставното име

Грција нѐ призна под уставното име

пред 2 месеци - Лидер - Без катеторија

НЕ, воопшто не се работи за новинарска патка, измислица, конструкција, спин или како што сега популарно се нарекуваат лажни вести.

Националниот совет на Независни Грци ја потврди позицијата против терминот Македонија

Националниот совет на Независни Грци ја потврди позицијата против терминот Македонија

пред 2 месеци - +Инфо - Македонија

Независни Грци не отстапуваат од нивната позиција против употребата на терминот Македонија за нашата земја. Ова, уште еднаш,...

Времеплов
x