20
Десет години од смртта на првиот премиер на независна Македонија

Десет години од смртта на првиот премиер на независна Македонија

пред еден месец - Весник - Македонија

Денеска се одбележуваат 10 години од смртта на првиот премиер на Република Македонија по прогласувањето на независноста, Никола Кљусев.

Десет години од смртта на првиот премиер на независна Македонија

Десет години од смртта на првиот премиер на независна Македонија

пред еден месец - Вечер - Македонија

Денеска се одбележуваат 10 години од смртта на првиот премиер на Република Македонија по прогласувањето на независноста, Никола Кљусев.

Десет години од смртта на првиот премиер на независна Македонија

Десет години од смртта на првиот премиер на независна Македонија

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Денеска се одбележуваат 10 години од смртта на првиот премиер на Република Македонија по прогласувањето на независноста, Никола Кљусев.

Десет години од смртта на Никола Кљусев   првиот премиер на независна Република Македонија

Десет години од смртта на Никола Кљусев - првиот премиер на независна Република Македонија

пред еден месец - Сител - Македонија

Пред десет години на денешен ден почина академик Никола Кљусев, првиот премиер на независна Република Македонија (1991-1992) кој имаше значајна улога во воспоставувањето на независноста и сувереноста на македонската држава.

10 години од смртта на Кљусев  првиот премиер на Македонија  Како изгледаше објавувањето на монетарното осамостојување

10 години од смртта на Кљусев, првиот премиер на Македонија: Како изгледаше објавувањето на монетарното осамостојување

пред еден месец - еМАГАЗИН - Без катеторија

Пред десет години на денешен ден почина академик Никола Кљусев, првиот премиер на независна Република Македонија (1991-1992) кој имаше значајна улога во воспоставувањето на независноста и сувереноста на македонската држава.

Десет години од смртта на Никола Кљусев  првиот премиер на независна Република Македонија

Десет години од смртта на Никола Кљусев, првиот премиер на независна Република Македонија

пред еден месец - A1on - Македонија

Пред десет години на денешен ден почина академик Никола Кљусев, првиот премиер на независна Република Македонија (1991-1992) кој имаше значајна улога во воспоставувањето на независноста и сувереноста на македонската држава.

Десет години од смртта на првиот премиер Никола Кљусев

Десет години од смртта на првиот премиер Никола Кљусев

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Пред десет години на денешен ден почина академик Никола Кљусев, првиот премиер на независна Република Македонија (1991-1992) кој имаше значајна улога во воспоставувањето на независноста и сувереноста на македонската држава.

Десет години од смртта на Никола Кљусев, првиот премиер на независна Република Македонија

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Никола Кљусев (1927-2008)  во родниот Штип ги завршил основното и средното образование. Како ученик (1942-1945) учествувал во Антифашистичкиот отпор – во партизанските единици на Македонија.

Десет години од смртта на Никола Кљусев  првиот премиер на независна Република Македонија

Десет години од смртта на Никола Кљусев, првиот премиер на независна Република Македонија

пред еден месец - Либертас - Македонија

Пред десет години на денешен ден почина академик Никола Кљусев, првиот премиер на независна Република Македонија (1991-1992) кој имаше значајна улога во воспоставувањето на независноста и сувереноста на македонската држава.

Времеплов
x