20
Напаѓачот на Шекеринска бара условна казна наместо затвор

Напаѓачот на Шекеринска бара условна казна наместо затвор

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Панче Ангелов, напаѓачот на актуелната министерка за одбрана, Радмила Шекеринска за време на настаните во Собранието на 27-ми...

Напаѓачот на Шекеринска ќе бара намалување на казната

Напаѓачот на Шекеринска ќе бара намалување на казната

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Панче Ангелов, кој на 27-ми април лани во Собранието ја нападна министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, на јавна седница во скопска Апелација преку неговиот адвокат ќе бара намалување на казната.

Напаѓачот на Шекеринска бара условна казна наместо затвор

Напаѓачот на Шекеринска бара условна казна наместо затвор

пред еден месец - A1on - Македонија

Панче Ангелов, напаѓачот на актуелната министерка за одбрана, Радмила Шекеринска за време на настаните во Собранието на 27-ми...

АПЕЛАЦИЈА ГИ ОДБИ ЖАЛБИТЕ Пратениците Тарчуловски Василевски и Арнаудов остануваат во притвор

АПЕЛАЦИЈА ГИ ОДБИ ЖАЛБИТЕ:Пратениците Тарчуловски, Василевски и Арнаудов остануваат во притвор

пред еден месец - Infomax - Македонија

Пратениците Љубен Арнаудов, Сашо Василевски и Јохан Тарчуловски остануваат во притвор. Апелациониот суд во Скопје на нејавни...

Апелација ќе ја разгледува жалбата на напаѓачот на Шеќеринска

Апелација ќе ја разгледува жалбата на напаѓачот на Шеќеринска

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

На јавна седница во Апелација денеска ќе се разгледува жалбата на напаѓачот на Радмила Шеќеринска во Собранието на 27. април.

Напаѓачот на Шекеринска ќе бара намалување на казната

Напаѓачот на Шекеринска ќе бара намалување на казната

пред еден месец - Весник - Македонија

Панче Ангелов, напаѓачот на актуелната министерка за одбрана, Радмила Шекеринска за време на немилите настани во Собранието на 27-ми април минатата година, денеска на јавна седница во Апелација преку неговиот адвокат ќе бара намалување на казната.

Напаѓачот на Шекеринска ќе бара намалување на казната

Напаѓачот на Шекеринска ќе бара намалување на казната

пред еден месец - Вечер - Македонија

Панче Ангелов, напаѓачот на актуелната министерка за одбрана, Радмила Шекеринска за време на немилите настани во Собранието на 27-ми април минатата година, денеска на јавна седница во Апелација преку неговиот адвокат ќе бара намалување на казната.

Напаѓачот на Шекеринска ќе бара намалување на казната

Напаѓачот на Шекеринска ќе бара намалување на казната

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Панче Ангелов, напаѓачот на актуелната министерка за одбрана, Радмила Шекеринска за време на немилите настани во Собранието на 27-ми април минатата година, денеска на јавна седница во Апелација преку неговиот адвокат ќе бара намалување на казната.

Во Апелација ќе се разгледува жалбата на напаѓачот на Шекеринска

Во Апелација ќе се разгледува жалбата на напаѓачот на Шекеринска

пред еден месец - 24 вести - Македонија

На јавна седница во Апелација денеска ќе се разгледува жалбата на напаѓачот на тогашната пратеничка, сегашна министерка за одбрана, Радмила Шекеринска што се случи во нередите во Собранието на 27 април.

Напаѓачот на Шекеринска ќе бара намалување на казната

Напаѓачот на Шекеринска ќе бара намалување на казната

пред еден месец - A1on - Македонија

Панче Ангелов, напаѓачот на актуелната министерка за одбрана, Радмила Шекеринска за време на немилите настани во Собранието на 27-ми април минатата година, денеска на јавна седница во Апелација преку неговиот адвокат ќе бара намалување на казната.

Апелација за жалбата на насилникот кој ја нападна Шеќеринска

Апелација за жалбата на насилникот кој ја нападна Шеќеринска

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

На јавна седница во Апелација денеска ќе се разгледува жалбата на напаѓачот на тогашната пратеничка, сегашна министерка за одбрана, Радмила Шеќеринска што се случи во нередите во Собранието на 27 април.

Од затвор ќе излезат 670 осуденици Апелација ги потврди притворите за настаните од 27 април

Од затвор ќе излезат 670 осуденици, Апелација ги потврди притворите за настаните од 27 април

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Амнестијата, како што претходно објави МИА не се однесува и на лицата осудени со правосилна пресуда за доживотен затвор,...

Неосновани жалбите за изречениот притвор на уште седуммина осомничени за тероризам за настаните во Собранието

Неосновани жалбите за изречениот притвор на уште седуммина осомничени за тероризам за настаните во Собранието

пред еден месец - Бизнис вести - Економија

Скопскиот Aпелациски суд ги одби како неосновани жалбите на седуммина осомничени за собраниските настани од 27-ми април минатата...

Напаѓачот на Шекеринска ќе бара намалување на казната

Напаѓачот на Шекеринска ќе бара намалување на казната

пред еден месец - Кајгана - Македонија

Панче Ангелов, напаѓачот на актуелната министерка за одбрана, Радмила Шекеринска за време на немилите настани во Собранието на 27-ми април минатата година, денеска на јавна седница во Апелација преку неговиот адвокат ќе бара намалување на казната.

Апелција го потврди притворот за уште седумина осомничени за крвавиот четврток

Апелција го потврди притворот за уште седумина осомничени за „крвавиот четврток“

пред еден месец - Бриф - Македонија

Нема промена во одлуките на Апелациониот суд, одбиени се жалбите на притворените за 27 април. Во притвор остануваат пратениците Сашо Василевски и Љубен Арнаудов.

Апелција го потврди притворот за уште седумина осомничени за крвавиот четврток

Апелција го потврди притворот за уште седумина осомничени за „крвавиот четврток“

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Нема промена во одлуките на Апелациониот суд, одбиени се жалбите на притворените за 27 април. Во притвор остануваат пратениците Сашо Василевски и Љубен Арнаудов.

Апелација одби уште седум жалби за собраниските настани

Апелација одби уште седум жалби за собраниските настани

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Скопскиот Aпелациски суд ги одби како неосновани жалбите на седуммина осомничени за собраниските настани од 27-ми април минатата година.

Aпелацискиот суд ги одби новите седум жалбите за насилството во Собранието

Aпелацискиот суд ги одби новите седум жалбите за насилството во Собранието

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

„Апелациониот суд Скопје, по одржаните нејавни седници на ден 15.01.2018 година, донесе одлуки со кои ги одби како неосновани...

Апелација ги одби сите жалби  притворените остануват во истражниот затвор во Шутка

Апелација ги одби сите жалби - притворените остануват во истражниот затвор во Шутка

пред еден месец - Сител - Македонија

Embedded video for Апелација ги одби сите жалби - притворените остануват во истражниот затвор во Шутка Пратениците Сашо Василевски и Љубен Арнаудов остануваат во истражниот затвор во Шутка уште 30 дена, Јохан Тарчуловски останува во домашен притвор.

Апелација го одби сите жалби  притворените остануват во истражниот затвор во Шутка

Апелација го одби сите жалби- притворените остануват во истражниот затвор во Шутка

пред еден месец - Сител - Македонија

Embedded video for Апелација го одби сите жалби- притворените остануват во истражниот затвор во Шутка Пратениците Сашо Василевски и Љубен Арнаудов остануваат во истражниот затвор во Шутка уште 30 дена, Јохан Тарчуловски останува во домашен притвор.

Продолжен притворот на Аранудов, Ченто, Јохан Тарчуловски, Василевски и Елена Доцевска

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Апелациониот суд Скопје, по одржаната затворена седница денеска донесе одлуки со кои ги одби како неосновани жалбите на обвинетите и ги потврди решенијата на Основниот суд Скопје за нередите во Собранието.

Нови жалби до скопска апелација

Нови жалби до скопска апелација

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Во скопска апелација и денеска се разгледуваат жалбите на осомничените. Телефонски го вклучуваме Игор Стефановски. Апелација треба да одлучи за притворите и за преостанатите осомничени за собраниските инциденти.

Пратениците Тарчуловски Василевски и Арнаудов остануваат во притвор

Пратениците Тарчуловски, Василевски и Арнаудов остануваат во притвор

пред еден месец - MK News - Македонија

Пратениците Љубен Арнаудов, Сашо Василевски и Јохан Тарчуловски остануваат во притвор. Апелациониот суд во Скопје на нејавни...

Пратениците Тарчуловски Василевски и Арнаудов остануваат во притвор

Пратениците Тарчуловски, Василевски и Арнаудов остануваат во притвор

пред еден месец - Весник - Македонија

Пратениците Љубен Арнаудов, Сашо Василевски и Јохан Тарчуловски остануваат во притвор. Апелациониот суд ги одби нивните жалби,...

Апелација ги одби жалбите на Тарчуловски Василевски и уште петмина од 27 април

Апелација ги одби жалбите на Тарчуловски, Василевски и уште петмина од 27 април

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Апелацискиот суд Скопје на денешната затворена седница ги одби како неосновани жалбите за изречениот притвор на уште седуммина осомничени за тероризам и уставно загрозување, во врска со настаните од 27-ми април 2017 година во македонскиот Парламент.

Апелација ги одби жалбите  потврден притворот за уште седум лица за настаните во Собранието

Апелација ги одби жалбите - потврден притворот за уште седум лица за настаните во Собранието

пред еден месец - Прес 24 - Хроника

Апелациониот суд Скопје, по одржаната затворена седница денеска донесе одлуки со кои ги одби како неосновани жалбите на обвинетите и ги потврди решенијата на Основниот суд Скопје за нередите во Собранието на 27.

Пратениците Тарчуловски Василевски и Арнаудов остануваат во притвор

Пратениците Тарчуловски, Василевски и Арнаудов остануваат во притвор

пред еден месец - Вечер - Македонија

Пратениците Љубен Арнаудов, Сашо Василевски и Јохан Тарчуловски остануваат во притвор. Апелациониот суд ги одби нивните жалби,...

Пратениците Тарчуловски Василевски и Арнаудов остануваат во притвор

Пратениците Тарчуловски, Василевски и Арнаудов остануваат во притвор

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Пратениците Љубен Арнаудов, Сашо Василевски, Јохан Тарчуловски остануваат во притвор. Апелациониот суд ги одби нивните жалби како неосновани и ги потврди решенијата за притвор на првостепениот суд.

Апелација ги одби жалбите  потврден притворот за уште седум лица

Апелација ги одби жалбите - потврден притворот за уште седум лица

пред еден месец - Прес 24 - Хроника

Апелациониот суд Скопје, по одржаната затворена седница денеска донесе одлуки со кои ги одби како неосновани жалбите на обвинетите и ги потврди решенијата на Основниот суд Скопје за нередите во Собранието.

Арнаудов и Василевски остануваат во Шутка  а Тарчуловски во куќен притвор

Арнаудов и Василевски остануваат во „Шутка“, а Тарчуловски во куќен притвор

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Апелацискиот суд Скопје денеска на затворени седници ги одби како неосновани жалбите за продолжениот притвор на уште седуммина осомничени за насилствата во Собранието од 27 април, минатата година.

Времеплов
x