20
Започна пријавувањето за трките Прв до врв на Водно

Започна пријавувањето за трките Прв до врв на Водно

пред еден месец - Скопје Инфо - Спорт

Пријавувањето за најмасовниот планински настан во регионот, „Прв до врв“ на Водно, е отворено за сите оние кои сакаат да се пријават за учество во трките по намалена цена, информираат организаторите.

Започна пријавувањето за трките Прв до врв на Водно

Започна пријавувањето за трките Прв до врв на Водно

пред еден месец - Весник - Македонија

Пријавувањето за најмасовниот планински настан во регионот, „Прв до врв“ на Водно, е отворено за сите оние кои сакаат да се пријават за учество во трките по намалена цена, информираат организаторите.

Почна раното пријавување за  Прв до врв  на Водно

Почна раното пријавување за „Прв до врв“ на Водно

пред еден месец - Канал 5 - Забава

Како што информира организаторот Здружението за спорт и рекреација „Прв до врв“ од Скопје, годинава популарните трки до врвот на Водно во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам ќе се одржат на 20 мај.

Започна пријавувањето за трките Прв до врв на Водно

Започна пријавувањето за трките Прв до врв на Водно

пред еден месец - Вечер - Скопје

Пријавувањето за најмасовниот планински настан во регионот, „Прв до врв“ на Водно, е отворено за сите оние кои сакаат да се пријават за учество во трките по намалена цена, информираат организаторите.

Започна пријавувањето за трките Прв до врв на Водно

Започна пријавувањето за трките Прв до врв на Водно

пред еден месец - Макфакс - Скопје

Пријавувањето за најмасовниот планински настан во регионот, „Прв до врв“ на Водно, е отворено за сите оние кои сакаат да се пријават за учество во трките по намалена цена, информираат организаторите.

Пријавувањето за трките Прв до врв на Водно започна

Пријавувањето за трките Прв до врв на Водно започна

пред еден месец - Денар - Економија

Пријавувањето за најмасовниот планински настан во регионот, „Прв до врв“ на Водно, е отворено за сите оние кои сакаат да се пријават за учество во трките по намалена цена, информираат организаторите.

Почна раното пријавување за  Прв до врв  на Водно

Почна раното пријавување за „Прв до врв“ на Водно

пред еден месец - +Инфо - Скопје

Почна пријавувањето за најмасовниот планински настан во регионот „Прв до врв“ на Водно. Заинтересираните можат да се пријават за учество во трките по намалена цена.

Започна пријавувањето за трките  Прв до врв  на Водно

Започна пријавувањето за трките „Прв до врв“ на Водно

пред еден месец - A1on - Спорт

Пријавувањето за најмасовниот планински настан во регионот „Прв до врв“ на Водно е отворено за сите оние што сакаат да се пријават за учество во трките по намалена цена, информираат организаторите.

Започна пријавувањето за трките Прв до врв на Водно

Започна пријавувањето за трките Прв до врв на Водно

пред еден месец - Радио МОФ - Без катеторија

Пријавувањето за најмасовниот планински настан во регионот, „Прв до врв“ на Водно, е отворено за сите оние кои сакаат да се пријават за учество во трките по намалена цена, информираат организаторите.

Времеплов
x