20
Повеќе од 40 пријавени за фаќање на крстот во Вардар во Скопје

Повеќе од 40 пријавени за фаќање на крстот во Вардар во Скопје

пред еден месец - Сител - Македонија

Повеќе од 40 луѓе досега се пријавиле да учествуваат во традиционалното фаќање на крстот в петок на Богојавление – Водици во Вардар во центарот на Скопје.

Пријавени 44 кандидати за фаќање на крстот во Вардар во Скопје

Пријавени 44 кандидати за фаќање на крстот во Вардар во Скопје

пред еден месец - MK News - Македонија

Повеќе од 40 луѓе досега се пријавиле да учествуваат во традиционалното фаќање на крстот в петок на Богојавление – Водици во Вардар во центарот на Скопје.

Скопје  Над 40 кандидати за фаќање на крстот во Вардар  пријавувањето завршува утре

Скопје: Над 40 кандидати за фаќање на крстот во Вардар, пријавувањето завршува утре

пред еден месец - Скопје Инфо - Скопје

Повеќе од 40 луѓе досега се пријавиле да учествуваат во традиционалното фаќање на крстот в петок на Богојавление – Водици во Вардар во центарот на Скопје.

Пријавувањето до утре  Над 40 верници ќе скокаат по крстот во Скопје

Пријавувањето до утре: Над 40 верници ќе скокаат по крстот во Скопје

пред еден месец - Прес 24 - Скопје

Повеќе од 40 луѓе досега се пријавиле да учествуваат во традиционалното фаќање на крстот в петок на Богојавление – Водици во Вардар во центарот на Скопје.

Повеќе од 40 пријавени за фаќање на крстот во Вардар во Скопје

Повеќе од 40 пријавени за фаќање на крстот во Вардар во Скопје

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Пријавувањето почна на 10-ти и ќе трае до утре, 17 јануари. Од Скопската епархија, која трета година го организира пријавувањето на фаќачи на светиот крст,  велат дека досега се пријавиле 44 кандидати, меѓу кои има и женски.

Повеќе од 40 пријавени за фаќање на крстот во Вардар во Скопје

Повеќе од 40 пријавени за фаќање на крстот во Вардар во Скопје

пред еден месец - A1on - Македонија

Повеќе од 40 луѓе досега се пријавиле да учествуваат во традиционалното фаќање на крстот в петок на Богојавление – Водици во Вардар во центарот на Скопје.

Пријавени 44 кандидати за фаќање на крстот во Вардар во Скопје

Пријавени 44 кандидати за фаќање на крстот во Вардар во Скопје

пред еден месец - +Инфо - Скопје

Повеќе од 40 луѓе досега се пријавиле да учествуваат во традиционалното фаќање на крстот в петок на Богојавление - Водици во Вардар во центарот на Скопје.

Повеќе од 40 пријавени за фаќање на крстот во Вардар во Скопје

Повеќе од 40 пријавени за фаќање на крстот во Вардар во Скопје

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Повеќе од 40 луѓе досега се пријавиле да учествуваат во традиционалното фаќање на крстот в петок на Богојавление - Водици во Вардар во центарот на Скопје.

Повеќе од 40 пријавени досега за фаќање на крстот во Вардар во Скопје

Повеќе од 40 пријавени досега за фаќање на крстот во Вардар во Скопје

пред еден месец - Либертас - Македонија

Повеќе од 40 луѓе досега се пријавиле да учествуваат во традиционалното фаќање на крстот в петок на Богојавление – Водици во Вардар во центарот на Скопје.

Времеплов
x