20
СИТЕ ЌЕ ГО СЛУШААТ СТОЛТЕНБЕРГ  Пратениците на ВМРО ДПМНЕ ќе се вратат во Собранието за обраќањето на Столтенберг

СИТЕ ЌЕ ГО СЛУШААТ СТОЛТЕНБЕРГ: Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ќе се вратат во Собранието за обраќањето на Столтенберг

пред еден месец - Infomax - Македонија

Во четврток за време на обраќањето на генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг во Собранието, најавено е дека пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ќе се вратат во собраниските клупи.

ВМРО ДПМНЕ ќе биде во собрание на обраќањето на Столтенберг

ВМРО ДПМНЕ ќе биде во собрание на обраќањето на Столтенберг

пред еден месец - Весник - Македонија

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ в четврток се враќаат во Собранието за да го слушнат обраќањето на генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, потврдуваат за „Макфакс" од партијата.

ВМРО ДПМНЕ ќе биде во собрание на обраќањето на Столтенберг

ВМРО ДПМНЕ ќе биде во собрание на обраќањето на Столтенберг

пред еден месец - Вечер - Македонија

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ в четврток се враќаат во Собранието за да го слушнат обраќањето на генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, потврдуваат за „Макфакс" од партијата.

ВМРО ДПМНЕ в четврток се враќа во Собранието за обраќањето на Столтенберг

ВМРО-ДПМНЕ в четврток се враќа во Собранието за обраќањето на Столтенберг

пред еден месец - Весник - Македонија

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ в четврток се враќаат во собранието за да го слушнат обраќањето на генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг, потврдуваат за „Макфакс“ од партијата.

ВМРО ДПМНЕ в четврток се враќа во Собранието за обраќањето на Столтенберг

ВМРО-ДПМНЕ в четврток се враќа во Собранието за обраќањето на Столтенберг

пред еден месец - Вечер - Македонија

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ в четврток се враќаат во собранието за да го слушнат обраќањето на генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг, потврдуваат за „Макфакс“ од партијата.

ВМРО ДПМНЕ в четврток се враќа во Собранието за обраќањето на Столтенберг

ВМРО-ДПМНЕ в четврток се враќа во Собранието за обраќањето на Столтенберг

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ в четврток се враќаат во собранието за да го слушнат обраќањето на генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг, потврдуваат за „Макфакс“ од партијата.

ВМРО ДПМНЕ го прекинува бојкотот во Собрание за да присуствува на обраќањето на Столтенберг

ВМРО-ДПМНЕ го прекинува бојкотот во Собрание за да присуствува на обраќањето на Столтенберг

пред еден месец - Весник - Македонија

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ќе се вратат во четврток во собраниските клупи за да го слушнат обраќањето на генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг, потврдуваат од партијата.

ВМРО ДПМНЕ го прекинува бојкотот во Собрание за да присуствува на обраќањето на Столтенберг

ВМРО-ДПМНЕ го прекинува бојкотот во Собрание за да присуствува на обраќањето на Столтенберг

пред еден месец - Вечер - Македонија

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ќе се вратат во четврток во собраниските клупи за да го слушнат обраќањето на генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг, потврдуваат од партијата.

Мисајловски  ВМРО   ДПМНЕ се враќа во Собранието само за НАТО и ЕУ

Мисајловски: ВМРО – ДПМНЕ се враќа во Собранието само за НАТО и ЕУ

пред еден месец - Алфа - Македонија

Претничката група на ВМРО ДПМНЕ во четврток се враќа во Собрание ама само за време на обраќањето на генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг, потврди за Алфа потпретседателот на партија Владо Мисајловски.

ВМРО-ДПМНЕ се враќа во Собрание, но само за обраќањето на Столтенберг

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Претничката група на ВМРО ДПМНЕ во четврток се враќа во Собрание, но  само за да присустува  на обраќањето на генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг.

ВМРО ДПМНЕ се враќа во Собрание да го слуша Столтенберг

ВМРО-ДПМНЕ се враќа во Собрание да го слуша Столтенберг

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Пратениците од најголемата опозициска партија ќе го прекинат бојкотот во Собранието и ќе се седнат на своите места во четвртокот кога свое обраќање во законодавниот дом ќе има генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг.

ВМРО-ДПМНЕ ќе присуствува на обраќањето на Столтенберг во Собранието

пред еден месец - Фама - Македонија

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ќе се вратат во четврток во собраниските клупи за да го слушнат обраќањето на генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг, потврдуваат од партијата.

ВМРО ДПМНЕ во четврток седнуваат во Собрание за говорот на Столтенберг

ВМРО-ДПМНЕ во четврток седнуваат во Собрание за говорот на Столтенберг

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ во четврток ќе се врати во пратеничките клупи, за да присуствува на обраќањето на генералниот секретар на НАТО, Столтенберг, кој од утре е во дводневна посета на Македонија.

ВМРО ДПМНЕ се враќа во Собранието за обраќањето на Столтенберг

ВМРО-ДПМНЕ се враќа во Собранието за обраќањето на Столтенберг

пред еден месец - A1on - Македонија

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ в четврток се враќаат во собранието за да го слушнат обраќањето на генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг, потврдуваат за „Макфакс“ од партијата.

ВМРО ДПМНЕ и официјално ќе присуствува во Собрание на обраќањето на Столтенберг

ВМРО-ДПМНЕ и официјално ќе присуствува во Собрание на обраќањето на Столтенберг

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ и официјално ќе присуствува на седницата во Собрание на обраќањето на генералниот секретар на НАТО, Јенс Стлтенберг.

ВМРО ДПМНЕ во четврток се враќа во Собранието за Столтенберг

ВМРО-ДПМНЕ во четврток се враќа во Собранието за Столтенберг

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ в четврток се враќаат во Собранието за да го слушнат обраќањето на генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, јавуваат медиумите.

ТАРЧУЛОВСКИ Ве молам  да ми биде дозволено  да присуствувам на обраќањето на Столтенберг  Ќе ми биде особена чест и задоволство да го слушам неговото обраќање во Собранието бидејќи сум голем поддржувач на нашата интеграција во НАТО и ЕУ

ТАРЧУЛОВСКИ:Ве молам да ми биде дозволено да присуствувам на обраќањето на Столтенберг. Ќе ми биде особена чест и задоволство да го слушам неговото обраќање во Собранието бидејќи сум голем поддржувач на нашата интеграција во НАТО и ЕУ

пред еден месец - Infomax - Македонија

Во Обвинителството за организиран криминал и корупција ,исказ дава Јохан Тарчуловски, потврди неговиот адвокат. Тарчуловски треба да даде исказ за настаните.

Тарчуловски дава исказ за настаните од 27 април

Тарчуловски дава исказ за настаните од 27 април

пред еден месец - Вечер - Македонија

Во Обвинителството за организиран криминал и корупција во моментот исказ дава Јохан Тарчуловски, потврди неговиот адвокат.

Тарчуловски дава исказ за настаните од 27 април

Тарчуловски дава исказ за настаните од 27 април

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Во Обвинителството за организиран криминал и корупција во моментот исказ дава Јохан Тарчуловски, потврди неговиот адвокат.

Тарчуловски дава исказ за настаните од 27 април

Тарчуловски дава исказ за настаните од 27 април

пред еден месец - A1on - Македонија

Во Обвинителството за организиран криминал и корупција во моментот исказ дава Јохан Тарчуловски, потврди неговиот адвокат.

ВМРО ДПМНЕ во четврток се враќа во Собрание за да го слуша Столтенберг

ВМРО-ДПМНЕ во четврток се враќа во Собрание за да го слуша Столтенберг

пред еден месец - Либертас - Македонија

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ќе се вратат во четврток во собраниските клупи за да го слушнат обраќањето на генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг, потврдуваат од партијата.

ВМРО ДПМНЕ ќе го слуша обраќањето на генералниот секретар на НАТО во Собрание

ВМРО-ДПМНЕ ќе го слуша обраќањето на генералниот секретар на НАТО во Собрание

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Јенс Столтенберг најверојатно ќе ги наполни празните опозициските столчиња во Собрабнието в четврток, но само инцидентно.

Тарчуловски бара од судијката да го пушти да го слуша Столтенберг во Собрание

Тарчуловски бара од судијката да го пушти да го слуша Столтенберг во Собрание

пред еден месец - MK News - Македонија

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски, до судијката Весна Димишкова која му одреди куќен притвор упати...

Тарчуловски бара од судијката Димишкова да присуствува на обраќањето на Столтенберг

Тарчуловски бара од судијката Димишкова да присуствува на обраќањето на Столтенберг

пред еден месец - Вечер - Македонија

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски упати барање до судијката Весна Димишкова која му одреди куќен притвор, да присуствува на собраниската седница во четврток кога генералниот секретар на НАТО ќе се обрати пред пратениците.

Тарчуловски бара од судијката Димишкова да присуствува на обраќањето на Столтенберг

Тарчуловски бара од судијката Димишкова да присуствува на обраќањето на Столтенберг

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски упати барање до судијката Весна Димишкова која му одреди куќен притвор, да присуствува на собраниската седница во четврток кога генералниот секретар на НАТО ќе се обрати пред пратениците.

Тарчуловски побара од Димишкова да присуствува на обраќањето на Столтенберг во Собрание

Тарчуловски побара од Димишкова да присуствува на обраќањето на Столтенберг во Собрание

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски, кој во моментов се наоѓа во домашен притвор поради случувањата на 27. април...

Тарчуловски бара од судијката да го пушти да го слуша Столтенберг во Собрание

Тарчуловски бара од судијката да го пушти да го слуша Столтенберг во Собрание

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски, до судијката Весна Димишкова која му одреди куќен притвор упати...

Тарчуловски до Димишкова  Дозволете да присуствувам на обраќањето на Столтенберг бидејќи сум поддржувач на ЕУ и НАТО интеграциите

Тарчуловски до Димишкова: Дозволете да присуствувам на обраќањето на Столтенберг бидејќи сум поддржувач на ЕУ и НАТО интеграциите

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски, кој во моментов се наоѓа во домашен притвор поради случувањата на 27. април...

Тарчуловски барал од судијката да го пушти да го слуша Столтенберг во Собрание

Тарчуловски барал од судијката да го пушти да го слуша Столтенберг во Собрание

пред еден месец - Либертас - Македонија

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски, до судијката Весна Димишкова која му одреди куќен притвор упати...

Тарчуловски до Димишкова  Дозволете да присуствувам на обраќањето на Столтенберг бидејќи сум поддржувач на ЕУ и НАТО интеграциите

Тарчуловски до Димишкова: Дозволете да присуствувам на обраќањето на Столтенберг бидејќи сум поддржувач на ЕУ и НАТО интеграциите

пред еден месец - A1on - Македонија

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски, до судијката Димишкова која му одреди куќен притвор упати барање да присуствува на Собраниската седница во четврток кога генералниот секретар на НАТО ќе се обрати пред пратениците.

Времеплов
x