20
Али Ахмети од денеска со низа манифестации ќе одбележува 550 години од смртта на Скендербег

Али Ахмети од денеска со низа манифестации ќе одбележува 550 години од смртта на Скендербег

пред еден месец - Весник - Македонија

Денеска на плоштадот Скендербег во Скопје, пред споменикот на Ѓерѓ Кастриоти – Скендербег, лидерот на ДУИ, Али Ахмети, ги...

Али Ахмети од денеска со низа манифестации ќе одбележува 550 години од смртта на Скендербег

Али Ахмети од денеска со низа манифестации ќе одбележува 550 години од смртта на Скендербег

пред еден месец - Вечер - Македонија

Денеска на плоштадот Скендербег во Скопје, пред споменикот на Ѓерѓ Кастриоти – Скендербег, лидерот на ДУИ, Али Ахмети, ги...

Али Ахмети од денеска со низа манифестации ќе одбележува 550 години од смртта на Скендербег

Али Ахмети од денеска со низа манифестации ќе одбележува 550 години од смртта на Скендербег

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Денеска на плоштадот Скендербег во Скопје, пред споменикот на Ѓерѓ Кастриоти – Скендербег, лидерот на ДУИ, Али Ахмети, ги...

Ахмети ги почнува манифестациите со кои ќе се одбележи  Годината на Скендербег

Ахмети ги почнува манифестациите со кои ќе се одбележи „Годината на Скендербег”

пред еден месец - A1on - Македонија

Денеска на плоштадот Скендербег во Скопје, пред споменикот на Ѓерѓ Кастриоти – Скендербег, лидерот на ДУИ, Али Ахмети, ги...

Али Ахмети ќе го означи одбележувањето на  Годината на Скендербег

Али Ахмети ќе го означи одбележувањето на „Годината на Скендербег“

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Утре со почеток од 12:30 часот, во Плоштадот „Скендербег“ во Скопје, пред споменикот на Ѓерѓ Кастриоти – Скендербег, претседателот...

Времеплов
x